Sonic Mania Adventures YouTube animasyon serisinden ikinci bölüm

Nagihan Selin İnce 30.04.2018 - 21:22
“Sonic Mania” ile “Sonic Forces” video oyun serilerinden öyküler içeren animasyondan yeni bölüm

Sega, YouTube üzerinden yayınladığı animasyon serisi "Sonic Mania Adventures"ın ikinci bölümünü paylaştı.  Sonic Mania Adventures dizisi beş bölümden oluşan ve “Sonic Mania” ile “Sonic Forces” video oyun serilerinden öyküler içeren bir animasyon serisi.

Sega'nın YouTube  animasyon serisi Sonic Mania Adventures'dan yeni bölüm yayınlandı

Dizinin ilk bölümünde iki oyundaki olaylardan sonra Angel Island'a dönen Sonic'in etrafta delikler açan bir tehditle karşı karşıya gelmesini konu alıyordu, elbette kötü karakterimiz Eggman'da boş durmayarak hayvanları bir bir yakalıyordu. Animasyon serisi Archie Comics'in “Sonic the Hedgehog” çizgi roman serisiyle ilgili çalışmaları ile tanınan Tyson Hesse tarafından yazılmakta ve yönetilmekte. Ayrıca, YouTube'da 15 milyondan fazla görüntüleme alan “Sonic Mania'nın” açılış videosu da Hesse tarafından yapılmıştı. 

Sonic Mania” nın dünya genelinde bir milyonun üzerinde kopya sattığı ve yayıncı Sega'nın geçen yıl mali bir güç kazanmasına yardımcı olduğu açıklanmıştı. Ayrıca geçtiğimiz mart ayında duyurulan Sonic Mania Plus oyunu ise 17 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek, Sonic Mania Plus şu anda ön siparişe açık.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania Adventures serisinin ikinci bölümü yayınlandı
İlginizi Çekebilir