Sonic Superstars Gamescom 2023 açılış gecesinde tanıtılacak

Taylan Bal 20.08.2023 - 07:41
Sega ve Geoff Keighley, heyecanlı hayranlara Gamescom 2023'ün açılış gecesi etkinliğinde yaklaşan Sonic Superstars oyununa daha yakından bakma fırsatı sunuyor.

Sega, gelecek hafta gerçekleşecek olan Gamescom'un açılış gecesinde hayranlara yaklaşan Sonic Superstars oyununa daha yakından bakma fırsatı sunuyor. Son birkaç yıl, Sonic the Hedgehog hayranları için oldukça heyecan verici oldu. Canlı aksiyonlu Sonic The Hedgehog filmleri, tartışmalı ilk tasarımını ve video oyunu film uyarlamalarıyla ilgili olumsuz görüşleri geride bıraktı.

Sonic Superstars hakkında daha detaylı bilgiler paylaşılacak

Aynı zamanda Netflix'te yayınlanan Sonic Prime animasyon serisi, karakteri küçük ekranlara geri getirdi. Oyun cephesinde ise geçen yıl Sonic, Sonic Frontiers ile 3D olarak geri döndü ve uzun soluklu seriyi cesur bir yeni yönde taşıdı.

Sonic Frontiers cesur bir açık dünya formatıyla deney yaparken, başka bir Sonic oyunu yan kaydırmalı platform oyunu köklerine geri götürüyor. Sega, Haziran ayındaki Summer Game Fest canlı yayını sırasında Sonic Superstars'ı duyurmuştu. 

Bu yeni 2D ürün, Sonic ve arkadaşlarının canlı lokasyonlarda hızlı tempolu iş birliği oynanışıyla yarışacağı bir oyun olacak. Sonic Superstars hakkındaki detaylar hala daha sonbahar 2023'teki açıklanmamış çıkış tarihine doğru sızdı. Şimdi ise meraklı hayranlar gelecek platform oyununa biraz daha yakından bakma fırsatı bulacaklar.

Sonic Superstars’ın, Gamescom'un açılış gecesinde gösterileceği duyuruldu

Sonic Superstars, Gamescom'un açılış gecesinde, 22 Ağustos Salı günü gösterilecek. Bu haber, Gamescom'un sunucusu ve Summer Game Fest'in yapımcısı Geoff Keighley tarafından duyuruldu. Keighley, bu hafta Twitter'da paylaştığı kısa bir video klibiyle Sonic Superstars'ın etkinlikteki varlığını duyurdu.

Tweet üzerinde belirtildiği gibi, Sonic Superstars'ın duyurulmasından bu yana birkaç detay zaten kamuya açıklandı. Sonic'in kendisi gibi, serinin ana karakterleri olan Tails, Knuckles ve Amy de Sonic Superstars'ta oynanabilir olacaklar ve her biri kendi özel yeteneklerine sahip olacak. Kötü niyetli Dr. Eggman de geri dönecek. Ayrıca sıklıkla unutulan Fang the Hunter ve yeni bir kötü karakter olan Trip de yer alacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Superstars tanıtılacak
İlginizi Çekebilir