Sonic'in tasarımcısı yaptığı açıklama ile Square Enix'e transfer oldu

Ersin Kılıç 22.01.2018 - 15:17
Sonic'i Sonic yapan isimlerden biri artık Square Enix'te

Sega'nın maskotu haline gelen Sonic ilk olarak 1991 yılında karşımıza çıkmış ve daha sonra çıkan oyunları ile birlikte bilinirliğini de oldukça arttırmıştı. Naoto Oshima, Yuji Naka ve Hirokazu Yasuhara tarafından ilk olarak karşımıza çıkarılan Sonic, son olarak Forces isimli oyunu ile raflardaki yerini almıştı. işte Sonic oyununun ana tasarımcılarından biri olan Yuji Naka, yaptığı açıklama ile Square Enix'e transfer olduğunu duyurdu.

Sonic tasarımcısı Square Enix'e geçti

Kendi Twitter adresinden biri açıklama yapan Yuji Naka "Bilmeniz için ufak bir not paylaşayım, ocak ayından itibaren Square Enix firmasına katıldım. Daha önce olduğu gibi oyun geliştirme ekibine katıldım ve Square Enix'de oyun geliştirmeye çalışacağım. Hedefim ise eğlenceli bir oyun yapmak." sözleri ile birlikte ilerde gerekli duyuruları yapacağını da sözlerine eklemiş.

Sonic serisinin en parlak döneminde Sega'da ana tasarımcı olarak çalışan Yuji Naka, irili ufaklı projelerin dışında Phantasy Star serisinin bazı oyunlarında da görev almıştı. Naka'nın Square Enix'te nasıl bir proje üzerinde çalıştığı ise şimdilik bilinmiyor. bana sorarsanız Japonya sınırlarında kalacak bazı oyunlarda kendisini görme şansımız oldukça yüksek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2018 18:10
Acaba diyorum Square Enix geçen yılın sonunu domine eden ve hala çok satan Mario Odyssey'in çektiği ilgi ve satışların bir benzerini yaratmak için Yuji Naka ile mi çalışmaya başladı. Umarım böyle birşey çıkar birbirine benzer oyunanış içeren realistik oyunlardan sıkıldık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic'in tasarımcısı Square Enix'e transfer oldu
İlginizi Çekebilir