Sony, "rakibimiz yok" diyor!

Ecem ulgen 3.06.2010 - 12:31
Sony, "rakibimiz yok" diyor!

        Sony Computer Entertainment Başkanı Kazuo Hirai, kendi firmalarının Nintendo firması ile bir rekabet içerisinde olmadığını ve Xbox 360’ın da devrinin kısa süreceğini söyledi. Hirai, “Bu endüstrideki liderliği koruduğumuza inanıyorum.” şeklindeki açıklamasını resmi Playstation dergisine yaptı.

        “Nintendo hakkında konuşmak zor; çünkü onları kendimize rakip olarak görmüyoruz. Onlar bizim yönettiğimiz dünyadan daha farklı bir dünyadalar ve bizler de buna bu şekilde bakıyoruz."

        “Ve Xbox ile ilgili olarak ise aklımıza uygun bir kelime gelmiyor. Bunun için uzun sürecek bir hükmün yoksunluğunu bünyesinde barından bir konsolu anlatacak münasip bir kelime bulmamız gerekiyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu

        Sony, PlayStation 3 konsoluna 10 yıllık bir ömür biçerken, Hirai, Microsoft firmasının ise şu an piyasada halen 4-5 yıldan daha uzun bir süre dayanacak bir konsollarının olmadığını vurguladı. Ayrıca Sony’nin patronu, rakiplerinin, PS3 konsolunun devri kapanmış bile olsa, halen kendilerine yetişemeyeceklerini de sözlerine ekledi.

        “Son baktığımızda, kendi konsolları piyasada 4-5 yıldan fazla barınamazken, biz kendi konsolumuza rahatlıkla 10 yıllık bir ömür biçebiliyoruz; artık hesabını siz yapın.” diyerek: “Ayrıca işler çok kötüye gitmedikçe, kendi konsolumuzun ömrü tükense bile, piyasada bizimki kadar yüksek bir yükleme kapasitesine erişmiş herhangi bir konsol bulunamayacaktır.” şeklinde sözlerini noktaladı.

KAYNAK
Sony, "rakibimiz yok" diyor!
psu.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, "rakibimiz yok" diyor!
İlginizi Çekebilir