Sony, PlayStation 5 için yeni kapak modelleri çıkarıyor

Batuhan Bolat 17.05.2022 - 23:30
Sony, PlayStation 5 için 3 farklı renkte kapak tasarımı daha satışa sunarak seçenekleri çoğaltıyor. Bu sayede PlayStation 5'i daha farklı renklerde görebileceğiz.

PlayStation 5 için çıktığı günden bu yana kullanıcılar ve üreticiler tarafından bazı modifikasyonlar üzerine çalışıldı. Bunlardan en popüler olanı ise değişim kolaylığı nedeniyle plastik kapağı oldu. PlayStation 5 modeli varsayılan olarak beyaz kapakla gelse de bunu bazı kullanıcılar farklı renk varyasyonlarında yan sanayi ürünler ile değiştirebiliyordu. Ancak Sony bu durumu fark etti ve üreticilere yasak koyarak renkli kapak modelleri konusunda adım attı.

PlayStation 5 için renkli kapak modelleri önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek

Starlight Blue, Galactic Purple ve Nova Pink renk seçenekli konsol kapakları Haziran 2022'den itibaren belirli bölgelerde yaklaşık 54,99$/44,99€ fiyatla satışa sunulacak. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg'daki oyuncular için erken erişim olarak 17 Haziran tarihinden itibaren erişilebilir olacak. Türkiye için ise şu anda net bir bilgi bulunmamakta.

İlk PS5 konsol kapakları olan Midnight Black ve Cosmic Red, geçtiğimiz yıl bu renklere sahip DualSense kontrol cihazlarının piyasaya sürülmesinin ardından Ocak ayında satışa çıkmıştı. Bu model kapakların ardından Starlight Blue, Galactic Purple ve Nova Pink renk seçenekleri de seriye katılıyor.

Geçtiğimiz hafta, Sony'nin Japonya'da yeni bir PS5 modeli kaydettirdiği ortaya çıkmıştı. Ürüne, radyo ve kablosuz iletişim ekipmanının belirli teknik standartlara uygun olmasını sağlayan Japonya İçişleri ve İletişim Bakanlığı tarafından tasarım sertifikası verildi.

Ayrıca yakın zamanda PS5 bulmak daha kolay olabilir. Mevcut mali yılda Sony %60 daha fazla konsol satacağını ön görüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 02:15
pro'yu çıkarın bırakın tencere kapağı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, PlayStation 5 için yeni kapak modelleri çıkarıyor
İlginizi Çekebilir