Sony, PS4 Spider-Man için metroları baştan aşağıya boyadı

Furkan Güler 17.08.2018 - 12:02
Çıksın artık şu oyun!

PlayStation 4 sahiplerinin heyecanla beklediği yeni Spider Man oyunu, 7 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Şimdiye kadar yapılmış en iyi Spider Man oyunu olduğu iddia edilen yapım için Sony yetkilileri reklam çalışmalarına devam ediyor. Sony bu kez New York'ta bulunan metroları Spider Man'le kapladı. Metroları güzel bir görsel ile süsleyen yetkililer, oyunun reklam çalışmalarına büyük bir miktar harcamışa benziyor. Spider Man'in yanında ünlü düşmanların da oyun haklarını satın alan Sony, bakalım Insomniac Games'in ortaya koyduğu oyunun satışlarından memnun kalacak mı?

Sony, metroları Spider Man'le kapladı

Son iki senedir PlayStation 4 sahiplerine özel oyun anlamında güzel deneyimler yaşatan Sony, seneye Ghost of Tsushima ve The Last of Us Part 2 ile oyuncularına merhaba diyecek. Hızlı bir dövüş sistemine sahip olan yeni Spider Man oyunu, az da olsa Batman Arkham serisine benzetiliyor. Açık dünya anlamında detaylı bir yapıda olacağı tahmin edilen yapımın yan görevlerinin senaryosunun iyi olacağı belirtildi. Ana hikayenin ise soluksuz bir şekilde ilerleyeceğini söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 15:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2018 13:21
bu döviz fiyatlarında pek alacağımı sanmıyorum ama türkçe olsaydı en azından taksitle alabilirdim destek için işte biz böyle oyuncuyuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, PS4 Spider-Man için metroları baştan aşağıya kapladı
İlginizi Çekebilir