Soul Calibur 6 kadrosuna yeni bir karakter daha katılacak

Furkan Güler 6.07.2018 - 04:13
Talim geri dönüyor!

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Soul Calibur 6, oynanış mekanikleri sayesinde bekleyenlerini adeta mest etti. İlk olarak oyunun sükse yapması için klasik dövüşçülerin yanında Witcher serisinden Geralt'ı oyuna ekleyeceklerini söyleyen geliştiriciler, daha sonrasında Tekken serisinin ünlü karakteri Yoshimitsu'yu dövüşçü kadrosuna ekleyeceklerini açıklamıştı. Şimdi eski Soul Calibur oyunlarından tanıdığımız Prenses Talim'in de oyuna ekleneceği açıklandı.

Soul Calibur 6 için yeni bir karakter daha duyuruldu

Yine de oyunun dövüşçü kadrosu yeterince büyük değil. Şu anda oynanabilir 15 dövüşçüsü bulunan Soul Calibur 6'da kendi karakterimizi de oluşturabileceğiz. Create-a-Soul başlığı altında gelen karakter oluşturma ise ilk olarak Soul Calibur 3 oyununda seriye eklenmişti. Oyuncuların oldukça hoşuna giden bu özelliğin bir kez daha oyuna eklenmesi, oyuncuları oyuna daha fazla bağlayacaktır. Karakterimizin fiziksel görünüşünü belirleyebildiğimiz bu modda, karakterin dövüş stilini de kendimiz belirleyebiliyoruz.

Oyunun güncel dövüşçü kadrosu şu şekilde,

- Geralt (The Witcher 3 oyunundan konuk)
- Grøh
- Ivy
- Kilik
- Maxi
- Mitsurugi
- Nightmare
- Siegfried
- Schtauffen
- Sophitia
- Taki
- Xianghua
- Yoshimitsu
- Zasalamel
- Talim

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2018 21:16
Seong mi na , cervantes , voldo , astaroth, raphael? hepsini geçtim cervantes abi ya. Napmış bunlar ya bir de geralt koymuşlar oyuna .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Soul Calibur 6 için yeni bir kadın karakter daha duyuruldu
İlginizi Çekebilir