Fable, uzun bir aradan sonra söylenti ile geri dönmeyi başardı

Mehmet Atilla Turan 18.01.2018 - 19:42
Microsoft bunu gerçekleştirirse bir çok oyuncusunu sevindirecek.

Microsoft'un en önemli serilerinden biri olan Fable, çoğu oyuncu tarafından Xbox için bulunan en iyi aksiyon-RPG türündeki oyunlarından biri olarak kabul ediliyordu. Fable, hikayesi ile beraber sunduğu oynanış ile Xbox platformuna da canlılık getirdiği de söylenebilir. Her ne kadar seri sevilse ve saygıyla anılsa da, Microsoft 2016 senesinde, yapımcı şirket olan Lionhead Studios'u kapatma kararında bulundu ve yeni bir Fable oyunu hayalleri suya düştü.

O kadar hızlı bir şekilde sevinmeyelim.

Lionhead Studios'un kapanması, uzun süredir ayakta kalmayı başaran bir yapımcının sonunu getirmişti. Üzücü bir durum olsa da, Eurogamer'dan alınan bilgilere göre Fable'ın yeni oyunu yapım aşamasında. Microsoft, Fable'ın haklarını, daha önce Forza oyunları üzerinde çalışan Playground stüdyosuna devretti. 200 kişilik bir ekibe sahip olan Playground ise lisansı alır almaz Fable üzerinde çalışmaya başladı. Tabii bunların hepsi bir söylenti. Şu sıralar Playground'dan ses de çıkmadığı için genellikle düşünülen veya tahmin edilen, Fable'ın yapım aşamasında olduğu.

Eğer Microsoft gerçekten bu tür projenin üstünde çalışıyorsa, uzun süredir yeni bir Fable oyunu bekleyenlerin isteğini yerine getirecek, hepimiz bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2018 10:50
Bence siz editörlerin birbinizden haberleri yok!

http://www.merlininkazani.com/yeni-fable-oyunu-mu-geliyor-haber-99050
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2018 23:29
ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Yeni bir Fable oyunu üzerinde çalışılıyor
İlginizi Çekebilir