SP: The Fractured But Whole'un Season pass içeriği açıkladı

Hakan Hervenik 14.10.2017 - 12:56
Coon ve arkadaşları için yeni bir macera

Salı günü raflarda yerini alacak olan South Park: The Fractured But Whole'un season pass içeriği açıklandı. Ubisoft yaptığı duyuruda oyuncuların oyunun ilk gününde iki adet ücretsiz DLC'ye sahip olacağını belirtti. Relics of Zaron ve Towlie: Your Gaming Bud isimli bu paketlerde yeni kostümler ve kozmetikler bulunacak.

South Park: The Fractured But Whole Season Pass içeriği

Season Pass içerisinde üç adet hikaye paketi bulunacak. Bu paketler ile oyunculara 3 saat üzeri yeni oynanış sunulacak. Danger Deck isimli ilk DLC Aralık 2017'de yayınlanırken, ikinci ve üçüncü DLC olan From Dusk Till Casa Bonita ve Bring the Crunch 2018'de oyuna eklenecek. South Park: The Fractured But Whole 17 Ekim'de çıkıyor.

South Park: The Fractured But Whole

South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dan 2014 yılının ödüllü South Park: The Stick of Truth oyununun devamı South Park: The Fractured but Whole geliyor. Oyuncular bu kez de Yeni Çocuk rolünü üstlenerek yepyeni, kahkahalarla güldüren, RYO macerasında South Park'ın en sevilen karakterleri StanKyle, Kenny ve Cartman'a katılacaklar.

South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
SP: The Fractured But Whole'un Season pass içeriği açıkladı
İlginizi Çekebilir