Space Colony, içerdiği yenilikleri ile Steam Edition olarak geri döndü

Merlinin Kazanı 1.05.2015 - 08:58
Atölye desteği, HD grafikler ve daha fazlasıyla Steam'de yer aldı.
İlk oyunun hayranları ve bilim kurgu üs inşa yönetim simülasyonu ustaları, sıkı durun! Bugün TSİ 20:00’de Firefly Stüdyoları orijinal seriye yedi görev ekleyen, Steam Atölye desteği getiren ve Steam’e özel diğer özellikleri oyuna ekleyen elden geçirilmiş versiyonu Space Colony: Steam Edition’ı yayınlıyor. Firefly Stüdyoları tarafından geliştirilip yayınlanan Space Colony: Steam Edition’a indirimli fiyatıyla 20.40 TL’den erişilebilir:

Space Colony’de oyuncular sınırlı kaynaklarla galaksinin diğer ucuna gönderiliyor, dev bir şirket tetikte bekliyor ve ekip maaşlarının yatırılmasını bekliyor. Kurmanız gereken dünya dışı bir yerleşim ve devre dışı bırakmanız gereken uzaylı tehditler var, bunları yaparken ekibinizle ilgilenmezseniz koloniniz çöker. Her bir kolonistin kendine özgü düşünce yapısı var, yani onları güvende, mutlu ve hayatta tutmak kolay değil. Onlara iyi bakarsanız onlar da şirketin çıkarlarını korumak için ellerinden geleni yapar, fakat maaşlarını ödemeyi unutursanız sizi yarı yolda bırakırlar!

100’den fazla sayıda farklı bina arasından seçip ekibin ihtiyaçları doğrultusunda koloniyi tasarlamak oyuncunun elinde. Yani tüm parayı demir madeni çıkarmaya ve cazip uzay tavuğu işine yatırmadan önce, lazer savunma, sauna ve idare eder bir restoran olmadan kimsenin sizin için çalışmayacağını unutmayın.

Space Colony, içerdiği yenilikleri ile Steam Edition olarak geri döndü
Anahtar Özellikler:
•    100’den fazla yapıyla kolonini evrensel savaşlara ya da gezegenler arası turizme göre tasarla.
•    Ekibini Hovermine, lazer kuleleri ve dehşet saçan Köpek Robot (Dogbot) ile koru.
•    Eşsiz karakterlerden oluşan ekibini sibernetik, gıda çıkarımı, biyolojik araştırma ve daha fazla alanda eğit.
•    Keşfedilmemiş dünyaları keşfet ve Blackwater Industries ile servetini ve konumunu yükselt.
•    Yeni seferde oyna ve Steam Atölye üzerinden özel haritaları indir.
 
Space Colony: Steam Edition PC için önümüzdeki yedi gün boyunca %15 indirimli olacak. Yayınlandıktan sonra Mac ve Linux sürümlerinin de gelmesi planlanıyor:

https://store.steampowered.com/app/297920

-Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Space Colony, içerdiği yenilikleri ile Steam Edition olarak geri döndü
İlginizi Çekebilir