Spelunky 2 PC çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 5.09.2020 - 12:06
Mossmouth ile BlitWorks tarafından geliştirilen roguelike platform oyunu Spelunky 2'nin PC çıkış tarihi belli oldu.

Bağımsız oyun geliştiricileri Mossmouth ve BlitWorks, roguelike platform oyunu Spelunky 2'nin PC çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 29 Eylül 2020 tarihinde Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun Steam sayfası henüz güncellenmedi. Hala yakında geliyor ibaresi görünüyor. Ancak yakın zamanda ona da düzenleme gelecektir. Spelunky 2'nin PlayStation 4 sürümü ise, PC sürümünden iki hafta önce, yani 15 Eylül 2020 tarihinde piyasaya çıkacak.

Ödüllü roguelite platform oyununun devamında kafa lambanızı alın ve yeraltına geri dönün. Hayal bile edilemeyen hazineler için tehlikeli bir maceraya çıkın. Derek Yu'nun ödüllü roguelite 2D platform oyununun devamında kafa lambamızı takıp kırbacımızı elimize alarak tehlikeli mağaralara geri dönüyoruz. Orijinal oyundaki kaşifin cesur kızı Ana'ya ve arkadaşlarına katılarak ayın uçsuz bucaksız ve ölümcül yeraltı mağaralarının sırlarını ortaya çıkaracağız.

Spelunky 2 PC çıkış tarihi açıklandı

Spelunky 2, 29 Eylül'de PC'ye geliyor

Yemyeşil ormanlar, su dolu tüneller ve lavların aşındırdığı çukurlar sizi bekleyen tehlikeli ortamlardan yalnızca bazıları. Yarasalardan mağara adamlarına, hayaletlere ve zırhlı kertenkelelere kadar her şey, keşfinize son vermek için konuşlanmış. Emeğinizle kazandığınız ganimetlerle kaçıp canınızı kurtarmak için korkusuz maceraperestleri parçalamak, ezmek ve kazığa oturtmak üzere hazırlanmış ardı kesilmeyen tuzaklara karşı uyanık olmanız gerekecek.

Ana Özellikler

• Sürekli değişen seviyeleri keşfedin - Öldüğünüzde düzeni değişen ve rastgele oluşturulmuş aşamalarda tetikte olun. Hiçbir gezi aynı olmaz ve karşınızda daima yeni bir macera vardır.

• Karşınıza çıkan her şeyi yok edin - Geliştirilmiş akışkan fiziğine sahip olan tamamen yok edilebilir bir ortamda, bomba ve patlayıcı silahlar kullanarak düşmanlarınızı atomlarına ayırıp çıkış yolunuzu oluşturun.

• Yeni müttefikler edinin - Her seviyede hızınıza hız katacak ve ölümcül tuzaklardan kaçmanıza yardımcı olabilecek bineklere atlayın.

• Maceraya birlikte atılmak için arkadaşlarınızı da getirin - Her seviyede kaçış için işbirliği yapabileceğiniz veya "çoğunluğun iyiliği" için namertçe feda edebileceğiniz en fazla üç arkadaşınızla birlikte mağaralara meydan okuyun.

Son olarak oyunun State of Play etkinliğinde yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2020 15:17
Ilki guzeldi. Bakalim 2.si nasil olacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spelunky 2 PC çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir