Spider-Man iyi hoş ama geliştiricisinin aklı Sunset Overdrive'da

Furkan Güler 14.09.2018 - 13:39
Unutulmayan eski sevgili gibi...

PlayStation 4'e özel olan Marvel's Spider Man'i geliştiren Insomniac Games, yabancı basına verdiği röportajda ilgi çekici bilgiler paylaştı. Öncelikle Sony'e her zaman teşekkür ettiklerini belirten geliştiriciler, Sony olmasa Marvel ile işbirliği yapmanın imkansız olacağını söyledi. Spider Man'in büyük bir marka olduğunu dire getiren firmanın CEO'su Ted Price, Insomniac Games'in kendi markalarında büyük potansiyel olduğunun altını çizdi.

Insomniac Games'ten Sunset Overdrive açıklaması

Sunset Overdrive'dan bahseden başkan, zorlu karar verme sürecini geride bıraktıklarını ve bir markanın büyük hale gelmesi için kesinlikle devam yapımlarının olması gerektiğinin altını çizdi. Sunset Overdrive'ın kendi içerisinde orijinal olduğunu ve alışılagelmiş oyunlar dışında farklı içerikler sunduğunu söyleyen CEO, görünüşe göre ekibine yeni bir Sunset Overdrive oyunu yaptıracak.

Spider Man'in firmaya büyük bir katkı yaptığı aşikar. Ancak firma için, yeteneklerini kendine ait olan oyunlarda da denemek istiyor diyebiliriz. Xbox One platformuna özel olan Sunset Overdrive, bu nesilde çıkmış olan en eğlenceli açık dünya oyunları arasında gösteriliyor. İkinci oyunun konsola özel olup olmayacağı ise belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2018 23:50
Bu tarz çöplerle uğraşacaklarına yeni ip yapsınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2018 19:47
umarim pc ye de gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man iyi hoş ama geliştiricisinin aklı başka oyunda
İlginizi Çekebilir