Spider-Man: No Way Home Türkiye'de hafta sonu rekoruna yaklaştı

Ersin Kılıç 20.12.2021 - 12:09
Pendemi dönemine rağmen geçtiğimiz hafta vizyona giren Spider-Man: No Way Home, izleyici sayısı ile en çok izlenen filmlerden biri oldu.

Yeni Örümcek Adam filmi Spider-Man: No Way Home'u pandemi koşulları da durduramadı. Son olarak Türkiye'de gösterime girdiği açılış gününde rekor izleyici sayısına ulaştığı belirtilen filmin ilk hafta sonu izleyici rakamları da açıklandı. Bu rakamlara göre pandemi dönemine rağmen Spider-Man: No Way Home'un neredeyse rekor kırdığını görüyoruz.

Spider-Man: No Way Home Türkiye'deki hafta sonu rekora koştu

Ülkemizde Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok olarak vizyona giren Spider-Man: No Way Home filmi hafta sonu tam 934.599 seyirci tarafından izlendi ve bu izlenme rakamı ile en iyi açılış yapan yabancı filmler sıralamasında 2.sıraya yükseldi. Gösterime girdiği ilk gün 296.623 izleyici ile rakor kırabileceğinin sinyallerini veren film, Avengers: Endgame filminin ardından en iyi açılış yapan film olma ünvanını kazanmış oldu.

Pandemi öncesi dönemde gösterime giren Avengers: Endgame filmi ülkemizde ilk hafta sonu 965.942 izleyici tarafından seyredilmişti. Avengers: Endgame ülkemizde toplam 2 milyon 480 bin 248 seyirci tarafından izlenmişti. Filmin global taraftaki hasılatına baktığımızda ise Amerika'da 253 milyon dolar, diğer ülkelerde 334.2 milyon dolar olmak üzere toplamda 587.2 milyon dolar hasılata ulaştığını görüyoruz. 

Spider-Man: No Way Home Türkiye'de hafta sonu rekoruna yaklaştı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: No Way Home Türkiye'de hafta sonu rekoruna yaklaştı
İlginizi Çekebilir