Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Spore'de 1 milyon farklı tasarım

Spore'de 1 milyon farklı tasarım

Spore'de 1 milyon farklı tasarım




Önce ufak bir mikro organizma olarak yaşama başla. Daha sonra kendini geliştir ve savaş. En sonunda kendi uygarlığını kur ve dünyaya meydan oku. Olay yaratan The Sims serisinin yaratıcılarının elinden çıkan bir diğer ilgi çekici oyun Spore hakkında düşünceler oldukça olumlu gözüküyor. Yapılan açıklamaya göre EA Games, Spore'yi yayımladığı ilk hafta içerisinde tam 1 milyon farklı tasarımın paylaşıldığı belirtildi. Siz de eğer hala yayımlanan 190 MB boyutundaki demoyu denemediyseniz ve denemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (3)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

K
karakartalbilal Çırak

2005 te duyruldu ogün bugündür bekiorum demosu çok ufak bi yaratık yaratma bölümü kadarla kısıtlı kalmasına üzüldüm ama full ü çıkınca favorim olacak gibi ama total war serisi kadar sararmı bilmem:D

0 puan
F
FrKn_ Çırak

demoyu indrdm ama sadece yartk! yapma war..yine de oynarken eğlendiğmi söyleyeblrm yaptıın her ayrı yaratığa gülme ağlma dans etme gbi duyguları çok iyi aktarmışlar..ea güzel bir iş çıkarmş..

0 puan
F
FrKn_ Çırak

1 mlyn mu!! ?? uhh bea heLaL oLsun..

0 puan