SSX

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Hile Modu: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve aşağı, sol, yukarı, sağ, X, O, üçgen, kare tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız. Böylece tüm parkurlar, karakterler, boardlar ve kostümler açılacak. Kodu yeniden girerseniz hileler kapanacaktır.

Maximum Attributes: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve X(7), kare tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız.  Alternatif olarak L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve O(5), X, üçgen, kare tuşlarına basarakta bu hileyi aktif hale getirebilirsiniz. Oyunun Japonca versiyonunda bu hileyi yapmak için ise; L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve kare, X(7) tuşlarına basın. Kodu yeniden girerseniz hileler kapanacaktır.

Tüm Parkurların İpuçları: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve parkurların ipuçlarına bakmak için; O, X, O, X, O, X, O, X tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız. Eğer kodu yeniden girerseniz hileler kapanacaktır.

Koşan Adam Modu: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlaryna basılı tutun ve kare, üçgen, O, X, kare, üçgen, O, X tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız. Eğer kodu yeniden girecek olursanız hileler kapanacaktır.

Mallora Board: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlarına basılı tutun ve O(5), X, üçgen, kare tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız. Mallora Board size uzun zıplama yeteneği, hızlı dönüş vb. gibi özellikler verecektir. Eğer kodu yeniden girecek olursanız hileler kapanacaktır.

Düşük Yer Çekimi: Options ekranında L1 + L2 + R1 + R2 tuşlaryıa basılı tutun ve kare, üçgen, sol, sağ, yukarı tuşlarına basın. Kodu doğru girerseniz değişik bir ses duyacaksınız. Eğer kodu yeniden girecek olursanız hileler kapanacaktır.
SSX
İlginizi Çekebilir