Star Wars: Battlefront 2'nin güncellemesi için video yayımlandı

Korhan ONUK 22.11.2018 - 10:04
Obi-Wan Kenobi savaşa katılıyor.

DICE tarafından geliştirilen Battlefront 2'nin yeni güncellemesi Battle of Geonosis önümüzdeki hafta çıkış yapacak. Bugün firma, güncelleme hakkında yeni detaylar içeren yeni bir video yayımladı. 

Oyuna eklenecek olan Obi-Wan Kenobi'nin detayları belli oldu. 

Battlefront 2'nin Battle of Geonosis güncellemesi için yayımlanan fragmanda yeni çöl haritamız Geonosis'i görme imkanına erişiyoruz. Anlaşılan yeni güncellemede bizi yeniden büyük savaşlar bekliyor. 

Fragmanın bize gösterdiği en önemli detay Obi-Wan Kenobi'nin Star Wars Battlefront 2'ye katılıyor olması. Obi-Wan Kenobi, Sith'in İntikamı filmindeki Ewan McGregor model alınarak hazırlanmış. Kenobi, ışın kılıcı kullanmanın dışında Luke'un yeteneği olan All-Out-Push benzeri bir yeteneğe sahip. Defensive Rush adındaki bu yetenek ileriye doğru atıldığında, gelen lazerleri ve diğer tüm atakları engelliyor. 

Star Wars Battlefront 2; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için şu an mevcut durumda. Çıktığı dönemde ödeme yöntemiyle oldukça sorun yaşayan oyun, güncellemeler ile ayakta kalmaya çalışıyor. Sizler Battle of Geonosis güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz, oyunu bir nebze de olsa ayağa kaldırmaya yeter mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2018 11:11
Ya şu Youtube videosuna gidememe nedir? Videonun Altına yorum yapacağız, tepki yapacağız EA'e.. Gidiyorum Youtube'a, şu videoyu buluyorum, öyle yazıyorum. Gerçekten yıldık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2'nin güncellemesi için video yayımlandı
İlginizi Çekebilir