Star Wars Battlefront Collection Olarak Dönüyor

Murat Olcan 22.02.2024 - 01:28
Star Wars Battlefront Collection, orijinal Battlefront oyunlarını güncellenmiş içerik ve geliştirilmiş çevrimiçi özelliklerle sunuyor. Yeni ve eski oyuncular için 14 Mart'ta çıkacak.

"Star Wars Battlefront Collection" ile orijinal Star Wars Battlefront serisi, güncellenmiş içerik ve gelişmiş çevrimiçi özelliklerle modern sistemlere geri dönüyor. Bu koleksiyon, Nintendo Direct sırasında duyuruldu ve hem birinci hem de ikinci oyunun portlarını içeriyor. Xbox ve PlayStation platformlarının da koleksiyonu alacağı belirtiliyor, böylece daha geniş bir oyuncu kitlesi bu efsanevi serinin tadını çıkarabilecek.

Star Wars Battlefront Collection: Klasik Oyunlar Yenilenmiş Özelliklerle Geri Dönüyor

64 oyunculu çevrimiçi maçlar, yeni haritalar, karakterler ve çeşitli çevrimiçi seçenekler, bu koleksiyonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Orijinal oyunların hayranları, 14 Mart'tan itibaren bu yeni versiyonları deneyimleyebilecek.

Star Wars Battlefront Collection: Klasik Oyunlar Yenilenmiş Özelliklerle Geri Dönüyor

Battlefront II, serinin hayranları tarafından özellikle seviliyor ve birçok kişi tarafından şimdiye kadar yapılmış en iyi çok oyunculu oyun olarak görülüyor. Reddit kullanıcılarından alıntılarla, oyunun hikaye modunun ve "501'in günlüğü"nün Star Wars evrenindeki en iyi yapımlardan biri olduğu vurgulanıyor.

EA'in 2017'de seriyi yeniden başlatmasına rağmen, orijinal oyunların sunduğu deneyimin eşsiz olduğu ve EA versiyonunun bazı yönlerden yetersiz kaldığı belirtiliyor. Oyuncuların, bölünmüş ekran gibi özelliklerde eski oyunların sunduğu deneyimi tercih ettikleri ifade ediliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront Collection Olarak Dönüyor
İlginizi Çekebilir