Star Wars evreni, Marvel filmlerinde paradoks oluşturdu

Furkan Güler 1.02.2019 - 11:19
Ortada çözülemeyen bir problem var.

Hollywood'un en pahalı film serisi markalarından bir tanesi olan Star Wars, Disney'in çatısı altına girdikten sonra tekrar ayaklandı. Marvel çizgi romanlarının film haklarını da elinde bulunduran Disney'in bu kez ciddi sayılabilecek bir karışıklığa imza attığı ortaya çıktı. Hatırlayacağınız üzere ilk Spider Man filminde (Homecoming) Peter Parker'ın yakın arkadaşı Death Star oyuncağı kırıyordu. Bu sahneyle birlikte Marvel sinematik evreninde bulunan karakterlerin, Star Wars evreninden haberdar olduğunu öğrendik. Hatta Death Star oyuncağının kırılmasıyla, Peter Parker'ın bir Star Wars hayranı olduğunu da söyleyebiliriz.

Star Wars ve Marvel evrenleri paradoks oluşturdu

İşte ilk olarak Reddit'te ortaya çıkartılan paradoks da tam olarak burada başlıyor. Hatırlayacağınız üzere Spider Man Far From Home fragmanında Peter Parker'ın, Nick Fury ile tanıştığını görmüştük. Ancak karakteri oynayan Samuel L Jackson, Star Wars serisinde Mace Windu karakterini de canlandırdığından, ortaya ilginç bir durum çıkıyor. Yani buradan, Nick Fury'nin, Marvel sinematik evreninde aslında bir film yıldızı olduğu kanısına da (saçma olsa da) varabiliriz. Marvel fanları ise Peter Parker'ın bu duruma tepki gösterip göstermeyeceğini merak etmekte. 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni filmde senaristler bu olaya dikkat çeker mi?

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 00:29
Sayın yazar
Nasıl bir hayal dünyan varsa artık. Bunlar film senaryo oyun, vs.
Bu hesapla her aktör tek kahramanı oynasin paradoks oluşmasın.
İronman de Sherlock Holmes ayni zamanda.
Allah Allah garip..
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2019 17:02
Doctor Strange de Sherlock Holmes
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 22:24
Winter soldier filminde kaptanın izleyeceği filmler listesinde de Star Wars yazıyordu aynı şey o zaman da konuşulmuştu. Ve o film 2014 çıkışlı siz çok geriden geliyorsunuz çooook
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 18:18
O zaman şöyle bir paradoks da olsun. Chris Evans ilk başta Capt. America değildi. Fantastic Four da rol almıştı. O ne olacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 18:06
Hocam, tamam haber yapmanız gerekiyor, bir iş yapıyorsunuz sizde sonuçta.. ama, biraz daha kafa yorup kaliteli içerikler yapmak için uğraşsanız ya? Hani eminim şu haberi yaparken ofiste "bu ne lan" diyen tüm arkadaşlarına "napayım abi, haber yok" diye bir savunma yapmışsındır. Saygılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2019 13:01
Ne boş bi haber bu. Arkadaş Windu döneminde star wars filmleri disneyde bile değildi zaten. Ne saçma sapan haberler bunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars evreni, Marvel filmlerinde paradoks oluşturdu
İlginizi Çekebilir