Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu 2023 yılında çıkabiliir

Murathan Özlü 16.05.2022 - 17:22
Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu, dedikodulara göre "Survivor" adı ile yayınlanacak ve 2023 Şubat veya Mart ayında çıkacak.

Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu, son dönemde söylentilerin odağında. Daha önce Star Wars Jedi: Fallen Order 2 platformlarının sızdırıldığını ve oyunun PC, PS5 ve Xbox Series X için çıkacağını duymuştuk. Son dönemde ise oyunun adının ve çıkış tarihin sızdırıldığı iddia ediliyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu gelecek Şubat veya Mart ayında piyasaya çıkabilir

Oyun dünyasında önceden sızıntı veren isimlerden olan Jeff Grubb'a göre yeni oyunun adı Star Wars Jedi: Survivor olacak ve oyun, 2023 yılının Şubat veya Mart ayında piyasaya çıkacak.  Electronic Arts,  Ocak ayında Jedi: Fallen Order'a devam oyunu  geleceğini onaylamış ve bir RTS (Gerçek Zamanlı Strateji) ve FPS oyunu olmak üzere toplamda 3 Star Wars oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu doğrulamıştı.

Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu
Jeff Grubb,  Survivor'ın, 2022'nin son çeyreğinde duyurulacak 4 oyundan biri olduğunu iddia etmiş. Grubb'a göre EA, Survivor haricinde bir "ortak oyun",  bir "yeniden yapım" ve bir "spor oyunu" duyuracak.

Star Wars Jedi.Fallen Order, oyunun yapımında çalışan bazı geliştiricilerin, ana karakterin "Beyaz Erkek" yerine siyahi veya kadın karakter olmasına dair taleplerinin reddedildiğini iddia etmeleriyle gündeme gelmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu  2023 yılında çıkabiliir
İlginizi Çekebilir