Star Wars Old Republic batıyor mu?

Cem Süer 20.04.2012 - 17:32
Yeni yamalanan oyun kendi sonunu mu hazırladı?
World of Warcraft katili oyunlar arasında en talihsizi Star Wars Old Republic oldu. Age of Conan, Guild Wars ve Warhammer Online gibi oyunlar kendine has oyuncu kitleleriyle uzun süre ayakta dursa da Old Republic, böyle giderse ilk 6 ayını bile zorla çıkartacak gibi duruyor. Bilinen Star Wars evreni dışında bir konsept üzerine kurulan oyun, Knights of the Old Republic dünyasını devam ettirmeyi hedefliyordu.

Old Republic'e başlayan oyuncular, Star Wars filmlerinin ve KOTOR serisinin havasını bu yapımda yakalayamadı. Bir aylık bedava süreleri dolan oyuncuların topluca,  SWTOR'u bırakması üzerine Bioware, MMO tarihini en kapsamlı yamasıyla bu sorunları çözeceğini iddia etti.

Star Wars Old Republic batıyor mu?

Rüşvetler Oyuncuları Etkilemedi
Geçtiğimiz hafta yayınlanan 1.2 yaması mevcut oyuncuları da tatmin edemedi. Şimdi, SWTOR oyuncuları topluca, hesaplarını iptal ederek oyunu bırakmaya başladılar.

Tepkilerden korkan, Bioware oyunculara bir ay daha bedava oynanış süresi ve çeşitli hediyeler sunarak elindeki üyeleri tutmaya çalışıyor. Bu hediyeler bile Star Wars severlerin oyuna olan kızgınlığını gideremedi. Aylardır geliştirdikleri karakterlerin, güçlerinin değişmesi ve dengelerin bozulmasından şikayetçi olan oyuncular Bioware forumlarında öfke kusuyor. Bioware eğer, önümüzdeki aylarda oyuncuları tatmin edecek değişiklikler yapmazsa SWTOR son yılların en çabuk batan online oyunu unvanına sahip olacak. 
Yorumlar 40
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Old Republic batıyor mu?
İlginizi Çekebilir