Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tunay Şahin 9.04.2024 - 16:03
Star Wars Outlaws çıkış tarihi, Ubisoft Japonya'nın bir fragman tanımında sızdırıldı ve oyun 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.

Star Wars Outlaws çıkış tarihi, Ubisoft Japonya YouTube kanalındaki bir fragman tanımında yanlışlıkla paylaşıldı. Buna göre oyun, 30 Ağustos'ta oyun severlerle buluşacak. Ubisoft'un bu hatayı nasıl yaptığı bilinmese de oyunun Altın (Gold) veya Ultimatif (Ultimate) sürümünü satın alan oyuncuların, diğer dijital içeriklerin yanı sıra üç gün erken erişim hakkı kazanacağı da belirtildi.

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Sızdırıldı: Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Ayrıca, Star Wars Outlaws hikaye fragmanının bugün TSi 19:00'da yayınlanması bekleniyor. Erken erişim ve dijital içerikler gibi avantajların, oyunun Altın veya Ultimatif sürümlerine olan ilgiyi artırması öngörülüyor.

Güncelleme: Star Wars Outlaws fragmanı birkaç saat içinde burada yayınlanacak.

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws DLSS Fragmanı

Hikaye

Star Wars Outlaws, oyuncuları, galaktik yeraltı dünyasında hayatta kalma mücadelesi veren bir anti-kahraman olan Kay Vess ile tanıştırıyor. Ana hikaye, Kay'ın Dış Halka'da gerçekleşecek en büyük soygunlardan birine liderlik ettiği bir macerayı konu alıyor. Oyun sırasında Kay, İmparatorluğun geniş erişimi, çeşitli Sendikaların tehditleri ve kendi geçmişinden gelen sorunlarla başa çıkmak zorunda kalacak. Bu zorlu süreçte Kay, soygunun getireceği kazançları, karanlık geçmişini geride bırakıp yeni bir hayata başlamak için kullanmayı planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir