Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition duyuruldu

Hamza Bulut 3.06.2010 - 12:31
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition duyuruldu

         Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen "Star Wars The Force Unleashed", yeni nesil konsollar için geliştirilimiş; fakat yeni nesilin gerisindeki grafikleri de yadırganmıştı. Buna rağmen bugüne kadar 1 milyon kopya satarak, en çok satılan Star Wars oyunu olmayı da başardı. Dün gelen haberde ise LucasArts, oyunun yeni bir sürümünün geleceğini duyurdu.

         "Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition", Darth Vader'ın gizli öğrencisi için yeni kıyafetler ile gelmesinin yanında; Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Count Dooku, Jango Fett ve C-3PO'nun da dahil olduğu bir çok efsanevi Star Wars karakterini de kullanılabilir kılacak. Hikayeyi de yeni bir boyuta taşıyacak olan bu özel sürüm, oyunculara gücün en derin ve en karanlık yanlarını gösterecek.

         Ultimate Sith Edition ile birlikte gelecek olan üç görevden ilki, Coruscant gezegenindeki Jedi tapınağında geçecek. Bu görevde, Darth Vader’ın gizli öğrencisi Jedi tapınağına geri dönüyor ve babası hakkında daha fazla bilgi almaya çalışıyor. Yıkılmış binaların arasında araştırmasını yaparken de içindeki kötülükle yüzleşmek zorunda kalıyor.

         İkinci göreve ise ilk oyunda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hikayeye göre Darth Vader'ın gizli öğrencisi onun yerine geçmiş ve evrendeki en güçlü Sith Lord'u olmuştur. İmparatorluk, yeni öğrenciyi Star Wars: Episode III Revenge of the Sith'teki olaylardan sonra orada saklanan Obi-Wan Kenobi'yi ortadan kaldırmak için Tatooine'ye yollar. Tek başına yaşamakta olan Jedi'ın peşinden giderken, Jabba the Hutt'ın yerini keşfetip, kötü bir şöhrete sahip olan avcı Boba Fett ile karşılaşacağız.

         Son olarak ise Tatooine görevinde gerçekleşen olayları sonlandıracağız. Gizli öğrenci bu defa, isyanı bir defada tümüyle bastırmak için Hoth gezegenine gönderilir. Bu görev sırasında oyuncular Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back'teki yerleri ziyaret ederken Luke SkyWalker ile de karşılaşacaklar.

         "Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition", Aspyr tarafından PS3 ve Xbox 360'ın yanı sıra, ilk oyunun aksine, PC için de geliştirilmekte. Oyunun 2009 sonbaharında piyasada olması planlanıyor.

KAYNAK
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition duyuruldu
worthplaying.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition duyuruldu
İlginizi Çekebilir