Star Wars: The Old Republic artık paranızı istemeyecek

Murat Halilbeyoğlu 15.06.2012 - 15:55
En azından belli şeyler için
Ne güzel başlamıştı herşey. KOTOR'lar, Dragon Age'ler, Mass Effect'lerden sonra BioWare'den bir de Star Wars MMO'su duyunca bütün oyuncuları bir heyrecan sarmaya başlamıştı lakin pek çok şey beklendiği gibi olmadı.

SWTOR'un baş tasarımcısı Emmanuel Lusinchi'ye göre BioWare bu yeni MMORPG'yi F2P yapmanın yollarını arıyormuş.

Star Wars: The Old Republic artık paranızı istemeyecek
"MMO parazı çok dinamik ve biz de onun kadar dinamik olmak zorundayız. İnsanlar ellerindekinden memnun kaldığı sürece sürekli olarak güncellemeler, yeni modlar ve durumlar isteyeceklerdir. Bu yüzden ücretsiz geçişe yol arıyoruz ancak daha fazla detay veremem. Bizim bu sektörde esnek olup etrafta olan bitene adapte olmamız lazım."

Aslında firmanın niyeti oyunu tamamen ücretsiz yapmak değil, kaldı ki 15. seviyeye kadar ücretsiz oynanabiliyor ancak firma şu sıralara daha çok hangi çekişmelerin ücretsiz alanına girebileceğini araştırıyor.

"Bence bu F2P modelinden daha fazlası. Eğer sadece F2P oyunları olsaydı ve içlerinden güzel olmayanlar da çıksaydı o zaman sorun olmazdı ancak piyasada cidden çok güzel oyunlar var. Bu da sizin ne yapmak istediğinize dair planlarınızla çarpışıyor."
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Old Republic artık paranızı istemeyecek
İlginizi Çekebilir