State of Decay 2'de stratejik davranmak oldukça önemliymiş

Ahmet Özçilingir 1.05.2018 - 12:38
Gitsem olmuyor, kalsam olmaz

Resmi Xbox Dergisine yapılan bir röportajda, oyunun yapımcısı Undead Labs'ın ekip üyeleri, State of Decay 2'deki haritaların durumu, ve haritaların oyundaki önemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

State Of Decay 2'de Stratejik kararlar oldukça önemli olacak

Oyunun karakteristik özelliklerinden biri State of Decay'de geniş haritaların olması, harita içinde oldukça fazla bulunan yerleşim alanlarını ve evleri, araştırma yapmak ve eşya toplamak için keşfetmek, oyunun temelini oluşturuyor. Yapımcı ekibin aktardığı bilgilere göre ise, oyunda bulunan her haritanın, kendi karakteristik özellikleri olacak ve stratejinizi haritaya göre değiştirmek durumunda kalabileceksiniz.

Bununla ilgili çok fazla bilgi verilmese de. Bazı haritalarda bir şeyleri yapmak çok kolayken, bir diğerinde oldukça zor olacak. Oyunda ekibinizi güvende tutmak için bir takım seçimler yapmak zorunda kalacağız. Örneğin bazı haritalar oldukça güvenli, ancak kaynaklar sınırlı olacakken, bazı haritalar ise zombiler tarafından çevrelenmiş ancak, inşa yapmak ve ekibinizi beslemek için de kaynakları bol olacak. Yani bu dengeyi koruyarak, ekibimizin güvenliğini sağlamak için stratejik kararlar vermek durumunda kalacağız. State of Decay 2 22 Mayıs'ta Xbox One ve Windows için çıkacak

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 2'de stratejik kararlar almak gerekecekmiş
İlginizi Çekebilir