Steam anlık oyuncu sayısında yeni bir rekor kırıldı

Ersin Kılıç 4.01.2022 - 12:28
Steam anlık oyuncu sayısında yeni bir rekora daha imza atıldı. Yeni oyunlar ve yılbaşı indirim döneminin rekordaki payı büyük.

PC oyuncularının yıkılmaz kalesi diyebileceğimiz Steam'de anlık oyuncu sayısında yeni bir rekor daha kırıldı. Pandemi süreci boyunca art arda yeni rekor haberleri ile karşımıza çıkan Steam'de anlık oyuncu sayısındaki yükselişin hız kesmeden devam ettiğini söyleyebiliriz. PC oyunculuğunun vazgeçilmezi olan Steam tabi ki zirvedeki yerini korumaya da devam ediyor.

Steam anlık kullanıcı sayısı 28 milyona yaklaştı

Geçtiğimiz yıl 24 milyon oyuncu sayısına ulaşan Steam, son olarak Kasım ayında yeni bir rekor haberiyle karşımıza çıkmış ve anlık oyuncu sayısının 27.182.165'e ulaştığı rapor edilmişti. yeni yılın ilk günlerinde ise yeni bir rekora daha imza atıldı. 2 Ocak 2022 tarihinde 27,942,036 oyuncu sayısına ulaşan Steam, bu sayı ile birlikte eski rekorunu da geride bırakmış oldu. 

Steam anlık oyuncu sayısında yeni bir rekor kırıldı

Rekorun kırıldığı anlarda en çok oynanan yapımların listesi de paylaşıldı. Listeye baktığımızda ilk sırada tabi ki Counter Strike: Global Offansive ile birlikte listenin müdavimlerinden DOTA 2, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends ve GTA V gibi oyunları görüyoruz. Steam indirim dönemleri, yeni oyunlar ile birlikte anlaşılan bu rekorlar ile karşımıza çıkmaya devam edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2022 12:49
evet epic bedava veriyor steam in gabe in işi zor diyenler hiç bu haberlere gelmiyor nedense? kardeşim yüz kere dedik bedava oyunu alıyorsunuz ama oyun satın almadıktan sonra? epic baba olsa noel baba olsa kaç yazar? steam her zaman lider.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam anlık oyuncu sayısında yeni bir rekor kırıldı
İlginizi Çekebilir