Steam'in temalı indirimler geleneği, beklendiği gibi devam ediyor

Mehmet Atilla Turan 26.04.2018 - 19:25
Hitman, Limbo ve Inside bu paketin içinde bulunuyor.

Oyun platform devi olan Steam, bazen oyunculara harika indirimler ve temalı fırsatlar bulunduruyor. Korku, yarış ve simülatör tarzı oyunlar adına indirim yapan Steam, bu sefer "Danimarka'dan oyunlar" teması ile, adından da anlaşılacağı gibi, Danimarka bazlı oyun yapımcılarının oyunlarını indirime soktu. Bakalım listede neler var.

Tabii ki göze çarpan ilk oyun Hitman oluyor

IO Interactive'in unutulmaz ve bir hayli popüler oyunu olan Hitman, listenin ilk sırasında bulunuyor. 150 lira yerine 70 lira olan bu set, oyunlar arasında en popüler olarak bulunuyor. Diğer bir popüler serisi ise Limbo ve Inside olarak bulunuyor. Limbo, 3,60TL olarak indirimde olurken, Inside ise 15,50TL'den satışta bulunuyor. Geçtiğimiz senenin ses getiren oyunlarından biri olan A Hat in Time ise bu listenin biraz aşağısında. 34,30TL olan A Hat in Time, önereceğimiz güzel oyunlardan biri. 140, Space Hulk, Heroes and Generals ve Echo gibi diğer oyunlar ise indirimde bulunuyor.

Tam listeyi görmek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz. "Danimarka'dan Oyunlar" fırsatı, 27 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam,
İlginizi Çekebilir