Steam Deck Şubat ayında dağıtıma çıkacak

Murathan Özlü 14.01.2022 - 17:59
Valve'ın merakle beklenen konsolu Steam Deck Şubat ayından itibaren ilk parti ürünler dağıtıma çıkacak, Valve çalışanları tatil dönüşü gaza basmış.

Valve'ın merakla beklenen "cep bilgisayarı" Steam Deck Şubat ayında ilk parti kargolar ile dağıtıma çıkacak. Şubat ayının sonlarına doğru, sipariş edilen bütün Steam Deck kopyalarının dağıtıma yollanması bekleniyor.  Hem pandemi hem de küresel tedarik zincirindeki sıkıntılar sebebiyle Valve Steam Deck'in çıkış tarihini 2022'ye ertelemek durumunda kalmıştı.

Steam Deck Şubat ayında dağıtımına başlanacak

Steam Deck-Ocak Güncellemesi'nde  firma çalışanlarının tatil dönüşü Steam Deck'i zamanında göndermek için gaza bastıkları belirtilirken,  kendisine Steam Deck ayırtmak isteyen kullanıcıların da ellerini çabuk tutmaları öneriliyor. Valve, ayrıca cihazın oyun geliştiricileri için test edilmesine olanak sağlayan geliştirici kitlerinin de yüzlercesinin dağıtıma çıktığını belirtmiş.

Valve ayrıca Steam oyunlarının Steam Deck'e uyarlanmasına dayalı Steam Deck Verified programı konusunda da çalışmaların devam ettiğini belirtiyor.  Bu süreçte konsol dört ana kategoride test ediliyor: girdi, sorunsuzluk, ekran ve sistem desteği. 

Steam Deck Şubat ayında dağıtıma çıkacak
Valve,  mesaj içerisinde hala devam eden sorunlara da değinmiş:

"Küresel pandemi, tedarik ve nakliye sorunlarına rağmen, aygıtları şubat ayının sonundan itibaren göndermeye başlayacağız gibi görünüyor." 

Dying Light 2, Elden Ring ve Steam Deck'in dağıtıma yollanması ile Şubat ayı oyuncular için oldukça hareketli geçecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2022 21:26
Bu konsol kırılırsa iyi olur mu:)
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2022 12:09
Zaten linux yükleyebiliyorsun, windows yükleyebildiğin bir cihazı neden kırasın gibi düşün
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2022 10:30
Merakla bekliyorum.. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Deck Şubat ayında dağıtıma çıkacak
İlginizi Çekebilir