Galactic Civilization II kısa bir süreliğine bedava oldu

Ersin Kılıç 18.05.2018 - 10:02
Humble Bundle'ın bedava oyun kampanyaları devam ediyor.

Humble Bundle hemen hemen her hafta bedava bir oyun ile karşımıza çıkıyor ve oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Sistemin bu haftaki konuğu ise Galactic Civilization II: Ultimate Edition oldu. An itibari ile Galactic Civilization II: Ultimate Edition kısa bir süreliğine Humble Bundle üzerinden bedava olarak dağıtılıyor.

Galactic Civilization II: Ultimate Edition bedava oldu

Humble Bundle tarafından bedava olarak verilen Galactic Civilization II: Ultimate Edition, normalde Steam üzerinden 31 TL gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor. Fakat bedava olduğu bu hafta için Steam üzerinden de bir indirime gidilmiş ve %50'lik bir indirim oranı ile oyunun fiyatı 15.50 TL'ye düşürülmüş. tabi bu hafta almayı düşünüyorsanız Humble Bundle üzerinden bedava olarak almak çok daha mantıklı.

48 saat için bedava olan oyunun an itibari ile 34 saati kalmış durumda. Galactic Civilizations II'nin tüm ek paketlerini içerisinde barındıran Ultimate Edition sürümü, strateji öğeleri ve farklı tarzıyla da dikkat çeken bir oyun. 2011 yılında çıkan oyunu Humble Bundle sayfasından ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'de 15 TL olan oyun kısa bir süreliğine bedava oldu!
İlginizi Çekebilir