Steam'e VR desteği eklendi!

Can Arabacı 18.12.2013 - 11:44
Oculus Rift destekleyen oyunları bulmak artık daha kolay...
Bundan birkaç sene önce füturistik bulduğumuz ama artık hayatlarımıza girmesini sabırsızlıkla beklediğimiz Oculus Rift sayesinde "Virtual Reality" yani Sanal Gerçeklik kavramına çok yakınız. Hatta o kadar yakınız ki, Steam an itibariyle "VR Desteği" güncellemesi geçerek "VR support" diye arattığınızda Oculus Rift destekleyen tüm oyunları listelemeye başladı.

Peki listede neler var? Valve'ın tüm oyunları eksiksiz olarak mevcut öncelikle: Team Fortress 2, Mann vs. Machine - The Sound of Medicine, The Orange Box, Valve Complete Pack... Onun dışında No More Room in Hell, SNOW, Surgeon Simulator 2013, Strike Suit Zero, AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome, Lunar Flight, Strike Suit Zero Mega Bundle da yine Oculus Rift'i destekleyen oyunlar arasında çıkıyor arama yaptığınızda.

Listenin yakın zamanda fazlasıyla hızlı bir şekilde genişleyeceğine ve Steam'in başını çektiği çoğu şey gibi bunun da oyun hayatımızın vazgeçmesi zor bir parçası olacağına dair güçlü bir his var içimizde. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Steam'e VR desteği eklendi!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'e VR desteği eklendi!
İlginizi Çekebilir