Steven Moffat, Sherlock'un 4. sezon 1. bölümü hakkında konuştu

Onur Güner 4.01.2017 - 20:36
Ağır sürpriz kaçıran içerir, dikkat!
Tekrardan uyaralım. Eğer dizinin 4. sezon 1. bölümünü izlemedi iseniz, bu haberimizde o bölümle alakalı çok önemli bir sürpriz kaçıran (SPOİLER) olacaktır. Lütfen bunu dikkate alarak haberimizi okuyun!

Yıllarca süren meraklı bekleyişin ardından Sherlock geri dönmüş ve 4. sezon 1. bölümü bildiğiniz gibi 1 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştı. Dizinin başrolleri Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın programlarının dolu olmasından dolayı hemen hemen 2 yıl aksayan dizi, müthiş geri dönüş yapmış ve yeni bölümü ile hayranlarından tam not almıştı. Her ne kadar beklemeye değen bir bölüm olsa da bölümün o sonlarına doğru yaşanan Mary'nin ölümü, herkesi şoka uğratmıştı. Özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Mary karakterinin ölümü, ben de dahil dizinin hayranlarını büyük üzüntüye boğdu. Tipik Sherlock bölümlerinde olduğu gibi bu bölümün sonunda da teoriler üretilmiş ve Mary'nin ölmediği söylenmişti. Bu teoriler o kadar çoğaldı ki sonunda dizinin baş yazarlarından birisi olan Steven Moffat, bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ünlü yazar ünlü portal dergisi EW.com ile gerçekleştirdiği röportajında maalesef bütün teorileri boş çıkartacak bazı açıklamalar yaptı.

Steven Moffat, Sherlock'un 4. sezon 1. bölümü hakkında konuştu
Steven Moffat yaptığı açıklamasında, ''Mary'nin ölümü kesin ve katidir. Artık Sherlock'da oyun oynamıyoruz. Mary karakterinin senaryo gereği ölmesi gerekiyordu ve öyle de oldu. Sherlock Holmes demek, Sherlock ve Dr. Watson demektir. Her daim de böyle olacaktır. Her ne kadar üç kişi olarak güzel vakit geçirmiş olsalar da, bu uzun süren birliktelik değildi. Sherlock ve Dr. Watson ikilisinin ebedi dostluğu için Mary karakteri ölmek zorundaydı.'' ifadelerini kullandı. Yani Mary karakteri tamamen ölerek diziden çıktı. Ne diyelim o zaman, huzur içinde yat Mary.

Bakalım dizinin gelecek bölümlerinde ne gibi sürprizler olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2017 10:49
Ben tam not verdim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2017 18:46
sakın bir şeyi beğenmeyin ok. sakın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2017 14:25
Kim tam not verdi ya kime göre müthiş bölüm bu dizinin 4 sezondaki en kötü en boş bölümüydü did you miss me diye bi zirve yapıp bıraktılar şu çıkan bölüm de zaman dolsun diye kaç tane sahne vardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2017 23:13
Tarihin en saçma ölümüydü. Matrix gibi ağır çekim mermiye göğüs atma!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steven Moffat, Sherlock'un 4. sezon 1. bölümü hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir