Stranger Things'in 2. sezon fragmanı paylaşıldı

Furkan Güler 23.07.2017 - 17:46
Gizemlerle dolu dünyaya Stanger Things ile tekrar geri dönüyoruz.
Netflix'in tema olarak tabuları yıkan televizyon dizisi Stranger Things'in ikinci sezon fragmanı yayınlandı.Comic-con'da yayınlanan fragmandan sonra, serinin bekleyenlerinin heyecan seviyesi daha da arttı. Arcade makinada Dragon's Lair oynarken gördüğümüz karakterlerimizin başına, ikinci sezonda daha fazla musibet gelecek gibi gözüküyor. Daha sonrasında paralel boyuta geçen ortamda yer yüzüne kırmızı şimşekler yağdığına şahit oluyoruz. Ardından Michael Jackson'ın Thriller şarkısı ile Cadılar Bayramı temasına giriş yapan fragmanda, Eleven'ın Upside Down'dan okula ulaştığını görüyoruz.


Birinci sezonuyla her kitleden izleyici toplamayı başaran Stranger Things, bakalım yakaladığı kaliteyi ikinci sezonda da devam ettirebilecek mi? 18 dalda Emmy Ödülleri'ne aday gösterilen yapım, eleştirmenler tarafından geçer puan alabilmişti. 80'lerin temasına doğaüstü güçler ve gizemli olaylar ekleyerek ard arda 5-6 bölüm birden izleyebildiğiniz dizi, yayınlandığı tarihlerde Game of Thrones'un reytinglerini neredeyse yakalayabiliyordu. Netflix'in en çok kar ettiği serilerden biri olan Stranger Things, gelen bilgilere göre ikinci sezonda daha büyük prodüksiyonla karşımıza çıkacak. Netflix'in kaynaklarını sınırsız olarak kullanan nadir serilerden olan yapımın ikinci sezonunu merak içerisinde bekliyoruz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
ibrahimAvci
ibrahimAvci 25.07.2017 02:14
master dediği gibi bir oturuşta izlenecek dizi daha iyisini izlemdim kesinlikle tavsiye ederim billy byers anlaşılan 2 sezon ona gidiyor olan kıza oldu zavallı hiç gün yüzü görmedi garibim billy tekrar boyuta çeliliyor özellikle thiriller m jackson klasiği teasera ayrı bir hava katmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2017 02:08
Seven arkadaşlara saygım var, ben dizideki üç erkek çocuk oyuncuya ayrı ayrı uyuz oldum.Scream’in yeni sezonu bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MasterChief
MasterChief 24.07.2017 01:00
Çok zevkli bir dizi.Ersin kiliç in burda tavsiye etmesiyle izledim .Bir solukta bitirdigim nadir dizilerden biri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things'in 2. sezon fragmanı paylaşıldı
İlginizi Çekebilir