Stranger Things'in üçüncü sezonunun çok farklı olacağı açıklandı

Ahmet Özçilingir 6.06.2018 - 11:24
Will öyle olacağını söylüyor

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizide Will, karaterini canlandıran Noah Schnapp, Stranger Things'in üçüncü sezonunun oldukça farklı olacağını söylüyor.

Stranger Things'in üçüncü sezonu çok farklı olacak

Netflix'in sevilen gizem, korku, gerilim temalı dizi Stranger Things, platformun en sevilen yapımları arasına başı çekiyor. İlk sezonunun oldukça sevilmesinin ardından gelen ikinci sezon da, izleyiciler tarafından beğeni toplayınca, Stranger Things'in devam etmesi artık kaçınılmaz oldu. Bilindiği üzere dizinin üçüncü sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Stranger Things'de Will Byers karakterini canlandıran Noah Schnapp dizisin üçüncü sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Stranger Things'in üçüncü sezonunun, diğer sezonlardan oldukça farklı olacağını söyleyen Noah, " Üçüncü sezon oldukça farklı olacak, çünkü üçüncü sezon yaz aylarında geçecek. Yani izleyiciler tüm karakterlerin oldukça farklı versiyonlarını görecekler." Görünen o ki, üçüncü sezon okulların tatil olmasının ardından, 1985'in  yaz aylarında geçecek. Schnapp aynı zamanda Lucas'ın küçük kardeşi Erica'nın (Priah Ferguson) üçüncü sezonda daha fazla görüneceğini de belirtti.

Stragner Things'in üçüncü sezonu ne zaman gelecek henüz kesinleşmiş değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 09:38
Ergenliğe geçiş ve yaz dönemi demek bol bol deniz kum ve amerikan tarzı romantizm demek tabi o döneme göre. Umarım gerilim çizgisini devam ettirirler. Serinin güzel tarafı eski dönem ve fantastik olaylardır. Will de daha aktif rol alması gerekiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things'in üçüncü sezonu oldukça farklı olacakmış
İlginizi Çekebilir