Street Fighter 6 kapalı beta test tarihleri açıklandı

Atıf Doğan Özcan 15.09.2022 - 19:57
Capcom, Tokyo Games Show 2022 sunumu esnasında Street Fighter 6 kapalı beta tarihlerini onayladı ve oynanış fragmanını yayınladı.

Capcom, Tokyo Games Show’da Street Fighter 6 kapalı beta tarihleri onayladı üstelik betada oyuncuların neler ile karşılaşacaklarını gösteren bir de oynanış fragmanı paylaştı. Tarihlerin resmi olarak açıklanması serinin hayranlarında olan heyecanı bir kat daha arttırdı.

Street Fighter 6 kapalı beta için hazırlıklar tamam

Street Fighter 6 için, yaklaşmakta olan kapalı beta testinin tarihleri ve test esnasında oyuncularla nelerle karşılaşacaklarını gösteren bir sunum yapıldı bugün. Street Fighter’ın kapalı betası için yayınlanan fragman, Capcom’un Tokyo Games Show 2022 sunumunun bir parçası olarak yer aldı. Geliştiricinin devam oyununa yoğun bir şekilde odaklandığı da açıklandı sunumda. Ken, Blanka ve E.Honda gibi serinin ana karakterlerinin yanında dört adette yeni karakter tanıtıldı. 

Street Fighter 6, kapalı beta test tarihleri açıklandı

Capcom, Street Fighter 6 sunumunda, oyunun ilk beta testinin önümüzdeki ay gerçekleşeceğini doğruladı. Kapalı beta tarihleri, 7 Ekim – 10 Ekim arası olarak belirtildi. Oyuncular testlere katılabilmek için PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden kaydolabilecekler. Kapalı beta, oyuncuların Street Fighter 6’nın yoğun özellikli karakter oluşturmasını test etmelerine ve testçilerin Battle Hub’da kullanmak üzere kendi avatarlarını oluşturmalarına olanak tanıyacak. Ancak Capcom, oyuncuların kapalı beta testi için yalnızca bir karakter oluşturmalarına izin verecek.

İlginizi Çekebilir: Street Fighter 6 yeni karakter duyurusu geldi

Capcom’un resmî web sitesi, Street Fighter 6 kapalı betası için, üç gün boyunca oyunculara sunulacak olan çeşitli oyun modlarını tanıtacak. Kapalı beta sırasında oyuncular hem sıradan hem de sıramalı maçlar atabilecekler. 

Street Fighter 6'nın 2023'te PC, PS4, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2022 20:14
steam'de like a dragon: ishin kayboldu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 kapalı beta test tarihleri açıklandı
İlginizi Çekebilir