Street Fighter 6 logosu ortalığı karıştırdı

Merlinin Kazanı 22.02.2022 - 13:47
Street Fighter 6 logosu, duyurunun ardından tartışmalara yol açtı. Adobe Stock grafikleri arasında yer alan benzerinden kopyalanmış gibi görünüyor.

Capcom'un geçtiğimiz gün ortaya çıkardığı dövüş oyunu serisi Street Fighter'ın yeni oyunu hakkında çok fazla bilgi vermedi. Ancak şimdiden yeterince konuşuluyor. Yapımdan çok Street Fighter 6 logosu ile gündeme gelen serinin yeni oyunu, logonun, hazır satılanlara benzemesi (ama şöyle böyle değil) gündeme oturdu.

Street Fighter 6 logosu Abode'dan mı satın alındı?

ReddIt'de bir kullanıcının belirlemesine göre, Street Fighter 6 logosu, Adobe Stock görselleri arasında bulunan grafiklerden biri ile nerede ise birebir aynı. Biz de siteye girdiğimizde nerede ise aynı görsel ile karşılaştık.

Street Fighter 6 logosu ortalığı karıştırdı

Elbette görseller birbirine benzeyebilir, andırabilir ancak bu logo nerede ise birebir aynı. Hal böyle olunca, geçtiğimiz yıl satış rekoru kıran Capcom'un yeni logo yaptırabilecek bir bütçesi olmadığını mı sorguluyor oyuncular.

Aynı zamanda bugüne kadar benzer şekilde ilerleyen logonun neden bu şekilde bir değişime gittiği de tartışmaları alevlendiren konulardan biri.

Söz konusu logo ile dalga geçen kullanıcılar da oldu. Kendi logosunu tasarlayıp, ReddIt üzerinde paylaşan kullanıcıların ürettiği görseller çok daha başarılı olmuş. Örneğini aşağıda görebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 21:51
Capcom bu sonuçta. Araklamakta üstlerine yok. Resident Evil Serisi için de texture ve canavar modellerini araklamışlardı oradan buradan. Buna hiç şaşırmam. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 20:45
Street Fighter 4'den beri Street Fighter tasarım konusunda baya başarılı aslında. Renkler, efektlerin tarzı, ui elementleri falan diğer dövüş oyunlarına göre çok ileride. Güncel tasarım tarzlarını çok iyi takip ediyorlar (flat design, material design vs. gibi). Ben baya başarılı buluyorum açıkçası
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2022 15:02
Logo ne olursa olsun oyun SF5 gibi hayal kırıklığı olmasın sadece
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 logosu ortalığı karıştırdı
İlginizi Çekebilir