Street Fighter 6, TwitchCon'da oynanabilir demo onayını aldı

Atıf Doğan Özcan 30.09.2022 - 10:46
Efsane dövüş oyunlarından birisi olan Street Fighter 6, TwitchCon’da eski ve yeni karakterlerin bulunduğu ve katılımcıların oynayabilecekleri bir demo sunacağının onayını verdi.

Dövüş efsanesi Street Fighter 6, TwitchCon için bir demo sunacağının onayını verdi. Katılımcıların yeni ve eski karakterleri test edecekleri ve görebilecekleri bir demo için onay verdi. Önümüzdeki yıl çıkış yapması beklenen oyun için serinin hayranları oldukça heyecanlı ve oyun hakkında daha fazla görmek için can atıyorlar.

Street Fighter 6, TwitchCon’da bir demo sunacağını açıkladı

Street Fighter 6, TwitchCon’da görüneceğini onayladı. Şubat ayında duyurulan oyun için dövüş oyunu hayranları, serinin en iyi girişinin nasıl olacağını merak ediyorlar. Oyun içindeki estetik değişiklikler ve yeni karakter eklemeleri, Street Fighter 6’yı serinin hayranları için yepyeni bir oyun haline getiriyor. Oyunun TwitchCon’da görünmesi demek, Capcom’un 2023 yılında çıkacak olan oyunu için şimdiden bütün ilgiyi toplaması ve dikkatleri çekmesi anlamına geliyor.

Street Fighter 6, TwitchCon'da oynanabilir demo için onay verdi

Street Fighter 5, oyuncuların bütün zorluklarla karşılaşması ve tam kapasiteyle oynamaları için yeni mekanikler ve yeni karakterler getirilerek uzun soluklu seride heyecan erici bir giriş yapmıştı. Eminim bilenler olacaktır, serinin beşinci oyununda yapılan eklemeler (V-Tetikleyiciler ve benzer mekanikler) oyunu daha taktiksel bir hale getirmişti.

Street Fighter 6’nın TwitchCon’da yer alacağı, 28 Eylül tarihinde Street Fighter Twitter hesabı tarafından oyunculara duyuruldu. Katılımcılar demoda, Ryu, Ken, Juri, Chum-Li, Guile, Jaime, Luke ve Kimberly ile hem oynama hem de tanışma fırsatı yakalayacaklar. Sunulacak olan demo hakkında detay verilmedi elbette ama büyük bir olasılıkla oyunun gerçekte (çıktığı zaman) nasıl olacağını gösteren güzel bir sunum olacak.

Capcom’un Street Fighter 6’yı bu kadar ön plana çıkarması, efsane serideki en yeni ve en etkili girişine olan güvenini gösteriyor. Oyuncular, Street Fighter temasının üzerine yeniden inşa edilen bu oyun için bakalım neler görecekler.

Street Fighter 6 , 2023'te PC, PS4, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 11:19
sf bişmanlıktık
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 15:59
sf biştikçişahapcıklıktık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6, TwitchCon'da oynanabilir demo onayını aldı
İlginizi Çekebilir