Stronghold Crusader 2 için yapımcılar soruları yanıtladı

Merlinin Kazanı 16.06.2013 - 14:54
Bilinmedik bir şey kalmasın
Firefly Stüdyoları soru cevap video serisinin ilk videosunu yayınlayarak hayranların Stronghold Crusader 2 ile ilgili kafalarını kurcalayan en önemli konulara açıklık getirdi.

E3 sona gelse de Firefly Stüdyoları şova devam ederek oyunla ilgili hayranlarına biraz daha fazla detay veriyor. Firefly, kemik Stronghold oyuncularına ulaşarak forumlar, Twitter ve Facebook üzerinden en çok sorulan soruları özenle seçti. Yaklaşık 40 civarında soru toplandı ve resmi Stronghold Crusader 2 internet sitesinde yayınlanan bu ilk videoda ilk 10 soruya cevap verildi.

4 videodan oluşan serinin ilki olan bu yeni videoda oyunla ilgili sorulara kapsamlı cevaplar verildi. En yaygın sorulardan özel detaylara, Firefly oyunu kendi yayınlamasının avantajını kullanarak hayran topluluğuna kapsamlı cevaplar verebiliyor ve ekibimiz her zaman uğraştığı üzere böylece geliştiricilerle basın arasında saydam bir ilişki kurabiliyor.


Firefly Stüdyolarında Pazarlama Sorumlusu Nick Tannahill şunları söyledi: “Hayranlarımıza geri bildirimlerinden dolayı gerçekten müteşekkiriz. Oyuncular oyunlarımızı biliyor, biz her zaman onları dinlemeye ve görebildiğimiz yorumlarına karşılık vermeye çalıştık, dolayısıyla bürokrasiyle uğraşmadan en merak edilen hayran sorularına cevap verebilmek güzel bir his”.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Crusader 2 için yapımcılar soruları yanıtladı
İlginizi Çekebilir