Suicide Squad yönetmeni filmin oyuncularını gösteren fotoğraf paylaştı

Furkan Güler 27.09.2019 - 10:12
DC hayranları heyecanlı

İlk filmiyle belli kesimlerden övgü toplayan ancak aynı oranda olumsuz eleştiriye de maruz kalan Suicide Squad, devam filmiyle tekrar karşımıza çıkacak. Filmin yönetmen koltuğuna James Gunn'ı getiren yapımcılar, hikayeyi en baştan anlatacak. Oyuncu seçimi konusunda titiz davranan yapımcılardan sonra bu kez Gunn, kişisel Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Flula Borg, Daniela Melchior, David Dastmalchian, Jennifer Holland, Nathan Fillion, Sean Gunn ve Mayling Ng'e yer veren ünlü yönetmen, oyuncularla buluştu. Kendisinin oyuncularla neden bir araya geldiğini bilmiyoruz fakat DC hayranları yapılan buluşmanın filmle alakası olduğunu düşünüyor.

Suicide Squad yönetmeni filmin oyuncularını gösteren fotoğraf paylaştı

Diğer bir yandan filmde hala Jared Leto'nu adının geçmemesi ise ilginç. DC sinematik evreninde Joker karakterini canlandıran oyuncu, psikopat Joker tiplemesiyle başarılı sayılabilecek bir işe imza atmıştı. Karaktere kendi yorumunu da katan Leto, bazı DC hayranları tarafından eleştiri görmüştü. DC kanadının en sevilen filmlerinden bir tanesi olan Suicide Squad, yeni kadrosuyla 2021 yılında vizyona girecek. Umarız yapımcılar bu kez işin altından kalkabilir. İlgili görsele James Gunn'ın kişisel Instagram adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2019 14:38
"Jared Leto'nu adının geçmemesi ise ilginç. DC sinematik evreninde Joker karakterini canlandıran oyuncu, psikopat Joker tiplemesiyle başarılı sayılabilecek bir işe imza atmıştı." jared'ın performansı başarılı sayılabilecek ise joaquin phoenix performansı nasıl değerlendirilecek acaba sayın editör.
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2019 23:06
jared leto iyi oyuncu ama senaryo ve karakter tırt yazıldığında al pacino da olsan kâr etmiyor. bu adamın üstüne bu kadar gidileceğine joker karakterini yerin dibine sokan salak senaristlere yüklenmek lazım bence
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2019 11:50
Jared leto bu filmde yok. Suicide Squad yeniden çekiliyor yani önceki fillm sayılmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Suicide Squad yönetmeni filmin oyuncularını gösteren fotoğraf paylaştı
İlginizi Çekebilir