Sundered, Epic Store'da ücretsiz verilecek!

Furkan Güler 7.01.2020 - 11:06
Almayı unutmayın!

H.P. Lovecraft'ın dünyasından esinlenilerek yapılan Sundered, Epic Store'da ücretsiz olarak verilecek. 9 Ocak tarihinde ücretsiz olarak sunulacağı açıklanan oyunu 16 Ocak tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ücretsiz oyunları sayesinde büyük bir kullanıcı kitlesi kazanan Epic Store, Steam'in en büyük rakibi olmaya devam ediyor. Sundered'in açıklaması ise şu şekilde,

Sundered, Epic Store'da ücretsiz verilecek!

Sundered, kadim büyülü güçlere karşı koyabileceğin ya da bu güçleri kabul edeceğin, elle çizilmiş, kaotik bir metroidvania oyunudur. H.P. Lovecraft'in eserlerinden esinlenen ve sürekli değişen bir dünyada sürülerce korkunç düşmanla karşılaşacaksın. Sundered, artık lokal co-op olarak oynanabilen Jotun'un yaratıcılarının elinden çıkma, türünün zorlu ve benzersiz bir örneğidir!

Karakterin Eshe, harabeye dönmüş bir dünyada gezen, sürekli değişen ve sürülerce korkunç düşmanla dolup taşan mağaralarda kapana kısılmış bir gezgindir. İnsanlığın pahasına devasa elebaşlarını yenmek için bozuk eserlerin kudretini topla. Karşı koy ya da kabullen.

Sundered: Büyülü Sürüm, Gong Kodamanı güncellemesini de içeriyor ve 4 oyuncuya kadar lokal co-op çok oyuncu desteğinin yanı sıra, yeni Gong Kodamanı elebaşısına karşı kaotik bir savaş ve yeni alanlar getiriyor!

Özellikler:

Elle çizilmiş muhteşem eserler ve animasyon
Düşman sürüleriyle kaotik karşılaşmalar
Elebaşlarıyla destansı savaşlar
4 oyuncuya kadar isteğe bağlı lokal co-op modu
Yüzlerce yükseltme ve çoklu karakter yapıları
Hem elle yaratılmış hem de prosedürel olarak oluşturulmuş seviyeler
Bir sürü son ve 15 saati aşkın oynama süresi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sundered, Epic Store'da ücretsiz verilecek!
İlginizi Çekebilir