Super Mario'nun büyük bütçeli filmi geliyor

Ersin Kılıç 15.11.2017 - 08:59
Oyun dünyasının ikonik karakteri tekrar beyazperde yolunda

Super Mario'nun yıllar sonra yeni bir filminin daha geleceği açıklandı. Oyun dünyasının en bilinen ve eskimeyen karakterlerinden biri olan Mario, son olarak Super Mario Odyssey ile karşımıza çıkmış ve bizi bir kez daha kendine bağlamayı başarmıştı.

Super Mario'nun yeni filmi geliyor

The Wall Street Journal'ın haberine göre Universal Pictures yeni mario filmi için kolları sıvamış durumda. Bu yeni film için daha önce Despicable Me, The Secret Life of Pets ve Sing gibi filmleri ile hatırladığımız Illımunation Entertainment ile anlaşan Universal Pictures'in Nintendo ile de gerekli anlaşmayı sağladığı rapor edilmiş durumda. 

Tüm bu detaylar ve devam eden görüşmeler haricinde film ile ilgili başka bir detay ise şimdilik bulunmuyor. Tabi filmlere baktığımızda işin animasyonları ile bilinen bir firmaya verilmesi yeni Mario filminin de animasyon olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Oyun tarihinin 330 milyon ile en çok oyun sattıran karakteri olan Mario'nun daha önce de bir filmi ile karşılaşmıştık. 1993 yılında çekilen ve Bob Hoskins'in Mario karakterine hayat verdiği bu film beklentileri karşılayamamış ve büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2017 13:36
luigiyi sasha baron cohen oynarsa tadından yenmez, mario içinde kuru fasulyeci dayı favorim :D.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 12:06
Büyük bütçeli değil yüksek bütçeli denir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario'nun büyük bütçeli filmi geliyor
İlginizi Çekebilir