Superman, The Witcher dizisinde Geralt'ı oynamak istiyor

Ahmet Özçilingir 7.08.2018 - 15:23
Henry Cavill, Geralt olmaya aday

Bildiğiniz gibi Netflix, bir süredir The Witcher dizisi üzerinde çalışıyor. Henüz senaryo aşamasında olan dizinin oyuncu kadrosu netleşmedi. Tabii en çok tartışılan konuların başında Rivialı Geralt'ı hangi aktrörün canlandıracağı geliyor. Hayranlar Geralt kim olmalı diye tartışırken, şaşırtan açıklama Superman, Henry Cavill'den geldi. Henry Cavill, Netflix'in The Wticher dizisinde Geralt'ı oynamak istediğini açıkladı.

Superman’in Henry Cavill’i, The Witcher dizisinde Geralt'ı oynamak istiyor

Son olarak, Görevimizi Tehlike: Yansımalar filminde yer alan Henry Cavill, DC sinematik evreninde canlandırdığı Superman karakteriyle tanınıyor. Görevimizi Tehlike: Yansımalar filminin tanıtımı için röportaj veren Henry Cavill, Netflix'in The Witcher dizisinde Geralt'ı canlandırmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Skyrim ve World Of Warcraft sevgisiyle bilinen ünlü aktör, şu sıralar The Witcher 3 oynadığını, oyunu baştan sonra her şeyiyle bitirdiğini ve oyunu çok sevdiğini belirtti. The Witcher kitaplarını da okuduğunu ve çok sevdiğini belirten Henry Cavill, The Witcher dizisinde Geralt'ı oynamak ister miydiniz? sorusuna; "Kesinlikle isterdim. Bu inanılmaz bir rol olurdu." diye cevap verdi. 2020'de gösterime girmesi beklenen The Witcher dizisinde, Geralt rolünde Herny  Cavill'i görmek ister miydiniz. Yorum sizin.


Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 8.08.2018 14:02
Peruk, makyaj, çokta kötü olmaz gibi duruyor, yüz keskinliği, biraz daha fazla olmasına rağmen benzetilir, yakışabilir yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 02:00
Henry'ciğim tamam iyi oyuncusun güzel oyuncusun da Geralt'la zerre alakan yok, ondaki sertlik ve karizma türü de yok sende. Senin karizman ayrı, yine de Superman olarak uygun bulmuyorum bu oyuncuyu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 00:54
Mads Mikkelsen bence oynamalı geralt rolünü sesi ve tavırları tam üstüne basabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 00:23
Sen git önce bıyıklarını kes..Anlaşmalara sadık değilsin..Adobe aftereffeckli Witcher izlemek istemiyoruz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2018 23:49
Lan şu adama sen oynama diyenler yaş kaç acaba ? Adam iyi oyuncu. Tamam belki yüzü falan benzemiyor ama herif en azından samimi olarak sıcak bakmış anıldık adamı kıskanıyorsunuz da b.. çıkarmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Superman, The Witcher dizisinde Geralt'ı oynamak istiyor
İlginizi Çekebilir