Surgeon Simulator 2 için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 26.06.2020 - 22:33
Bossa Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak fizik temelli ameliyat simülasyonu oyunu Surgeon Simulator 2 için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Bossa Studios, yaklaşmakta olan fizik temelli ameliyat simülasyonu oyunu Surgeon Simulator 2 için derinlemesine bir tanıtım fragmanı paylaştı. Yeni oyunumuzda çok oyunculu Boss Labs yaratım modu ile diğer oyuncuların ürettiği içeriklerden oluşan bir dünyaya adım atıyoruz.

Surgeon Simulator 2 için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Surgeon Simulator 2 için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Bu yılın sonuna doğru yayınlanacak Surgeon Simulator 2, orijinal oyunun büyük ölçüde genişletilmiş bir devam oyunudur. İlk oyun 2013 yılında piyasaya çıkmıştı ve eğlenceli oynanış yapısıyla oldukça popüler olmuştu. Surgeon Simulator 2'de bu deneyimin can damarı olmaya devam ediyor. Ancak bu sefer ameliyat masasında sınırlanmış bir el yerine oyuncular artık birinci şahıs kamera açısı ile tüm tıbbi tesisi kontrol edebilecekler. Tamamıyla etten kemikten oluşan bu devam oyununda yüreğini ağzına getiren ameliyatlarla, 4 oyunculu eşli oyun moduyla ve iyi niyetli Bossa Labs yaratım modu ile mucizelerle dolu bir tıbbi servisi keşfedeceksiniz.

Daha önce hiç deneyim etmediyseniz, Epic Games oyunu şöyle özetliyor. Yepyeni 4 oyunculu eşli oyun deneyimiyle kaosu körükle! Kalp naklinden protez bacak ameliyatına kadar her şeyle başa çıkarken üç adede kadar cerrahla birlikte oyna. Acaba takım çalışması dalağı işlevsel hale getirecek mi, yoksa iş arkadaşın olan cerrahlar işi bir somun anahtarıyla mı çözecekler? Surgeon Simulator 2 yapılırken kullanılan Bossa Labs Yaratım Modu ile çevrimiçi ortamda üç adede kadar arkadaşınla birlikte kendi bölümlerini ve deneyimlerini yarat! Kullanımı kolay birtakım sezgisel aletler ile her oyuncu düşünülerek tasarlanmış; yapabileceğin her şey diğer oyuncular da deneyimleyebilsin diye çevrimiçi olarak paylaşılabilir! Bossa Labs Yaratım Modu sayesinde Surgeon Simulator 2 sürekli büyüyen bir oyuncu yapımı bölüm ve deneyimlerle geliyor. İster tekinsiz bir kaçış odası olsun, ister kocaman bir spor merkezi ya da tamamen farklı bir şey olsun, diğer oyuncuların mükemmel absürt beyinlerini stetoskopla ilk dinleyen sen ol!

Surgeon Simulator 2 önümüzdeki ay Epic Games platformunda piyasaya çıkacak. Sadece Epic Games Store üzerinden yayınlanacak oyunun standart sürümü 39 TL, deluxe sürümü ise 69 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda. Bu arada geliştiri ekip yakın zamanda Bossa Labs yaratım modu hakkında daha fazla bilgi açıklayacaklarını da belirtti. Son olarak yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surgeon Simulator 2 için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir