Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz oldu

Furkan Güler 11.10.2019 - 10:39
Epic yine oyuncuları sevindirdi.

Epic Store, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Steam'e karşı en büyük rakip olan mağazanın bu hafta ücretsiz vereceği oyun Surviving Mars oldu. Mars gezegeninde koloni kurup, kurduğumuz koloniyi geliştirme üzerine olan yapım, güzel rol yapma mekaniklerini de beraberinde getiriyor.

Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz oldu

Diğer bir yandan haftaya ise yapımcılar, Observer ve Alan Wake American Nightmare'ı vereceklerini açıkladılar. Bu hafta verilen Surviving Mars'ın sayfasına uğramayı unutmayın. Oyunun konusu ise şu şekilde;

Eve hoş geldiniz! Kızıl Gezegen'de söz sahibi olmanın ve Mars'ta ilk işleyen insan kolonilerini inşa etmenin zamanı geldi! İhtiyacınız olan tek şey erzak, oksijen, onlarca yıllık eğitim, kum fırtınası deneyimi ve aniden ortaya çıkan garip siyah küplerin amacını keşfetmeye yönelik istekli bir yaklaşım. Biraz çeki düzen verilirse burası harika olacak!

Surviving Mars, konusu Mars'ta bir koloni kurup bu süreçte hayatta kalmayı içeren bir bilim kurgu şehir kurma oyunudur. Koloniniz için bir yer belirlemeden önce kaynak ve finansal destek için bir uzay ajansı seçin. Kubbeler ve altyapı inşa edin, yeni olasılıkları araştırın ve yerleşiminizi şekillendirip genişletmenin daha ayrıntılı yollarını açmak için dronları kullanın. Kendi yiyeceklerinizi yetiştirin, maden çıkarın veya zor bir çalışma gününden sonra barda rahatlayın. Ama hepsinden önemlisi, yerleşimcilerinizi hayatta tutun. Tuhaf ve yeni bir gezegende kolay bir görev değil.

Üstesinden gelinmesi gereken zorluklar olacak. Bu yabancı dünyanın gizemlerini açığa çıkarırken stratejinizi uygulayın ve koloninizin hayatta kalma şansını artırın. Hazır mısınız? Mars sizi bekliyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2019 17:51
Oyun güzel değil de bedava olduğundan herkes ekler kütüphaneye beleş sirke baldan tatlıdır diye boşa dememişler.
taylanz
taylanz 12.10.2019 02:37
Açıkçası biraz sığ ekonomisi olmasına rağmen oldukça zevkli vakit geçirten bir oyundur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2019 11:20
Onu bunu bırak haftaya observer geliyor oyunun kralı. Ama konsolcular bilmez, ucuz bir laptopta bile grafiğin tadına varabileceğiniz kadar iyi optimize edilmiş bir yarı aksiyon, macera, bulmaca oyunu.
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2019 19:23
O oyun ps4tede var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir