Switch'e geleceği söylenen Scalebound söylentisi doğru çıkmadı

Furkan Güler 21.02.2019 - 14:18
Umutlar başka bahara kaldı.

Hideki Kamiya'nın başında olduğu ve oldukça önemsediği Scalebound, Microsoft tarafından iptal edilince oldukça üzülmüştük. Xbox One tarafının en iyi oyunlarından bir tanesi olacağı söylenen oyunun iptalinden yıllar sonra, Scalebound'un Nintendo desteği ile Switch'e geleceği tahmin ediliyordu. Ancak Nintendo Insider'ın söylentisi doğru çıkmadı. Eski Platinum Games geliştiricisi JP Kellams, bu söylentinin asılsız olduğunu Twitter üzerinden duyurdu. Firmada artık çalışmadığını ve çalıştığı dönemde bu projenin rafa kaldırıldığını belirten geliştirici, şu anda firmadan neler olduğunu bilmiyor. Fakat oyunun Switch'e gelmeyeceğinden emin gibi.

Scalebound, Switch'e gelmeyecek

Diğer bir yandan diğer konsollara göre daha düşük bir donanıma sahip olan Nintendo Switch'in, Scalebound'u nasıl kaldıracağı da merak ediliyordu. Eğer oyun Switch'e duyurulsaydı, büyük ihtimalle oldukça fazla downgrade ile karşılaşacaktık. Xbox One'da bile stabil bir FPS seviyesine sahip olamayan Scalebound'u rafa kaldıran Microsoft, tüm kaynaklarını Crackdown 3'e aktarmayı seçmişti.

Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan Crackdown 3 ise maalesef beklenen etkiyi yapamadı. Umarız ilerleyen senelerde Platinum Games, Scalebound'u bir şekilde tekrar hayata döndürmeyi başarır.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2019 11:12
microsoftun en büyük hatasıydı şu oyunu iptal etmek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2019 15:02
Tam tersi yabancı kaynakları okuduğum kadarıyla oyun oldukça olası lakin 2-3 yıl sonra gelecek bir oyunun şimdiden hype yapılması ziyedesiyle saçma olurdu. Platinum önce Astral Chain 2020 itibariyle de Bayonetta 3 çıkaracağı sırada en son isteyeceği durum başka bir oyunun konuşulması olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2019 14:54
Oyun downgrade yemez çünkü yeniden yapılacaktır. Rafada kalktıysa da inmiştir çünkü Kamiya oyunu wii döneminden beridir yapmak istiyor. Bu zaatın lafına karşılık tam tersini söyleyen azımsanmayacak sayıda insan var. Ayriyetten adamın çıkıp evet oyunu yapıyorlar demesini beklemek saflık olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Switch'e geleceği tahmin edilen Scalebound söylentisi doğru çıkmadı
İlginizi Çekebilir