T2: Jack Thompson ile uzlaşma

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
T2: Jack Thompson ile uzlaşma

Take Two ve Jack Thompson arasındaki şimdiye kadarki hukuki çekişmelerden sonra her iki taraf da durumu daha kötü hale getirmemeye uğraşıyorlar gibi gözüküyor. Gamepolitics’e göre yayımcı ve avukat uzlaşmada anlaşabildiler.

Böylece Thompson, ileride yayımcının veya yan kuruluşlarının oyunlarınlarının satışlarına hukuki müdahalede bulunmayacağını kabul etti. Ayrıca Thompson, Take Two’yu veya iş ortaklarını bir daha umumen ürünlerinin satışında yanlış uygulamada bulunduğuyla itham etmeyecek.

Thopmson yayımcıyla konuşmak istediğinde bunu avukatları üzerinden yapacak. Bununla birlikte şiddet içeren oyunların karşıtı Thopmson’a Take Two’nun ürünlerinin içeriğini eleştirmek ve herhangi başka bir tarafı TakeTwo’ya karşı temsil etmek serbest olacak.

Mutabakat çerçevesinde – buradan ayrıtılara ulaşabilirsiniz – her iki taraf da şikayetlerini geri çekiyorlar. Yayımcı T2'da Thompson’u bir önceki davada mahkemeye saygısızlıktan dolayı hesaba çekme çabalarından vaz geçiyor. En kötü ihtimal Thopmson hapis cezası tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktı.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
T2: Jack Thompson ile uzlaşma
İlginizi Çekebilir