Table Football (PS Vita)

Özgür Yıldız 1.03.2012 - 14:34
PS Vita'nın AR oyunlarına gözatıyoruz.
Platformlar PS Vita
Table Football (PS Vita)
  • Yapımcı - Yayıncı - SCEA
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Spor
Merlin Puanı 50
Artılar Arkadaşlarınızla bir süre eğlenceli vakit geçirebilirsiniz
Eksiler Oynanışta sorunlar mevcut, oyuncular dokunmak için çok küçük, animasyonlar basit, fazlasıyla iyi bir ışıklandırma istiyor
PS Vita sahibi olanların AR oyunları arasında en çok ilgisini çekecek olan şüphesiz ki Table Football. Sonuçta futbolla yatıp futbolla kalkan, şike davasının gündemi birinci sıradan işgal ettiği bir ülkede yaşıyoruz ne de olsa.

Table Football, 6 AR kartımızın 6’sını da kullanıyor. Bunlardan 1,2 ve 3 no’lu kartlar sahamızın kale ve orta sahasını belirlerken, geri kalan 4 ve 5 tribünleri, 6 no’lu kart ise skor levhasının yerini belirliyor. Böylelikle stadyumunuzu istediğiniz boyutta ve şekilde düzenlemeniz mümkün. Hal böyle olunca salonunuzun ortasında kocaman bir stadyuma sahip olabiliyorsunuz.

Table Football (PS Vita)
Kontroller basit. Ekrandaki futbolcuları tutup çekerek istediğiniz noktaya gönderebiliyorsunuz. Aynı şekilde şut çekebiliyor ve rakip futbolcuları marke edebiliyorsunuz. Ancak futbolcular küçük. Yani bazı durumlarda sahanın dibine girmeniz gerekebiliyor. Hal böyle olunca doğru futbolcuyu hareket ettirmek oldukça güç hale dönüyor.

Maçlar sıra tabanlı oynanıyor. 3 hareket hakkından sonra top hala sizdeyse sıra karşı tarafa geçiyor. Takımlar ulusal takımlardan seçilmiş. Herhangi bir kulüp takımı yok. Ayrıca futbolcu isimleri de yok. Zaten futbolcuları tanımamız mümkün değil. Detay seviyesi düşük tutulmuş.

Table Football (PS Vita)
Oyun modları arasında tek kişilik, karşı karşıya ve online gibi seçeneklerin yanında turnuva modu da eklenmiş. Ancak sadece 10 dakikalık can sıkıntınızı almak için yapılmış bir oyunda turnuva yapmaya tahammül edebilirseniz sizi ancak tebrik edebiliriz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Table Football (PS Vita)
İlginizi Çekebilir