Taktiksel FPS Insurgency: Sandstorm'un çıkış tarihi belli oldu

Ahmet Özçilingir 4.06.2018 - 10:30
Insurgency'nin devam oyunu Sandstorm ne zaman geliyor?

New World Interactive'in yapımcılığını üstlendiği taktiksel savaş oyunu Insurgency: Sandstorm'un çıkış tarihi belli oldu.

Taktiksel FPS, Insurgency: Sandstorm ne zaman çıkış yapacak?

Taktiksel savaş oyunları tutkunlarının yakından takip ettiği oyunlardan olan Insurgency'nin devam oyunu Insurgency: Sandstorm'un yapım süreci devam ediyor. Yapımcı firma, New World Interactive oyunun çıkış yapacağı tarihi, en azından hangi ayda çıkış yapacağını duyurdu. New World Interactive, Insurgency: Sandstorm'un Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. Oyunda pek çok farklı oyun modu olacağının altını çizen yapımcı firma, her oyun modunun eşsiz ve sağlam olması için çalıştıklarını, oyunun çıkışında, ilk etapta dört farklı oyun modu bulunacağını, ancak yeni oyun modlarının Insurgency: Sandstorm'un çıkışının ardından oyuna ekleneceğini belirtti. İlk etapta oyunda 40 farklı silah çeşidi bulunacak, daha sonra gelecek güncelleştirmelerle birlikte bu silah çeşidi de arttırılacak. Yeni oyunda, silah tepkimeleri üzerinde oldukça çalışıldığını belirten yapımcı firma, yeni oyunda; hava saldırısı düzenlemesi için helikopter, intihar bombacısı dronelar ve havan saldırısı gibi farklı destek saldırıları seçenekleri olacağını belirtti. Insurgency: Sandstorm Eylül aynında çıkış yapacak. Eylül ayının hangi gününde çıkacağı ile ilgili bilgi henüz paylaşılmadı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2018 20:17
Arkadaşlar Bende Alırım Amma Çok Pahalı Olmassa ve 1 Günlüğüne Falan Bedava Olursa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 21:49
Çıktığı gibi alacağım çünkü daha önce insurgency ve day of infamy oynamış biri olarak insurgency nin devam oyununu sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 13:45
Yine ilki gibi ucuz olsun yine alırım. Oyun güzel :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taktiksel FPS Insurgency: Sandstorm'un çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir