Tales from the Borderlands Switch için çıktı

Ersin Kılıç 25.03.2021 - 11:08
Türünün en iyi örneklerinden biri olan ve hikaye anlatımıyla öne çıkan Tales from the Borderlands Switch platformu için çıktı.

Uzun süre marketlerden kaldırılan ve geçtiğimiz günlerde başarılı bir geri dönüş sergileyen Tales from the Borderlands Switch için de çıktı. Geçtiğimiz ay konsolların yanı sıra PC platformuna da çıkan oyunun incelemesine de yer vermiştik. Buradan Tales from Borderlands inceleme içeriğimize, aşağıdan ise firmanın Switch versiyonu için yaptığı açıklamaya ulaşabilirsiniz.

Tales from the Borderlands Switch platformuna geldi

Geçen ay konsollarda ve PC'de yeniden piyasaya sürüldükten sonra, ödüllü macera oyunu Tales from the Borderlands Switch sisteminde de oynanabilir olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. 

İlk olarak Kasım 2014 ile Ekim 2015 arasında beş bölümlük bir seri olarak piyasaya sürülen Tales from the Borderlands, Borderlands 2 ve Borderlands 3 olayları arasında geçen, seçim odaklı bir anlatı macera oyunudur. Bu sevilen hikayeyi iki kahramanın bakış açılarından yaşayın. İki kahraman da her birinin kendilerine ait olduğuna inandığı bir tomar parayı kurtarmaya çalışırken beklenmedik bir ortaklık içinde bir araya gelirler.

Fiona, sahte bir Vault Key satarak bir servet kazanma planları yapan tam zamanlı bir dolandırıcıdır. Borderlands 3'ten Atlas Corporation CEO'su olarak tanıyor olabileceğiniz Rhys, kısa süre önce ölen Handsome Jack'i idolleştiren ve bir Vault Key için pazarda olan hırslı bir Hyperion çalışanıdır.

Vardıkları anlaşma, yalnızca Borderlands'de olabilecek şekillerde kötüye gidiyor ve her türlü kargaşaya yol açıyor. Moxxi, Zer0, Marcus ve Claptrap gibi tanıdık karakterlerle aksiyon sahneleri ve sohbetler sırasında seçimler yaparken hikayenin geri kalanının nasıl oynanacağı size kalmış.

Tales from the Borderlands, Borderlands düzeninde çok önemli bir bölümdür, bu yüzden onun kaotik, duygusal yolculuğunu henüz yaşamadıysanız, şimdi tam zamanı. Bu yeni sürüm, tek bir pakette orijinal bölümlerin beşini içerir:

Tales from the Borderlands Switch için çıktı

Tales from the Borderlands bölüm listesi

  • Bölüm 1 – Zer0 Sum
  • Bölüm 2 – Atlas Mugged
  • Bölüm 3 – Catch a Ride
  • Bölüm 4 – Escape Plan Bravo
  • Bölüm 5 – The Vault of the Traveler

 Tales from the Borderlands'de yeniyseniz ya da tamamlanmamış bir işle ilgilenmek için Rhys ve Fiona ile kendinizi yeniden tanımak istiyorsanız, bu unutulmaz macerayla zamanınızın tadını çıkarmanızı umuyoruz.

Ve unutmayın, Borderlands 3 için Director’s Cut eklentisi 8 Nisan'da piyasaya sürülüyor ve yepyeni bir raid boss, bir dizi cinayet gizemi görevi, yepyeni Vault Cards aracılığıyla yeni zorluklar ve ödüller ve ayrıca önceden görülmemiş kamera arkası bölümü içeriyor. Director's Cut, bireysel olarak veya Season Pass 2'nin bir parçası olarak sunulacaktır

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales from the Borderlands Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir