Teamfight Tactics global eSpor finali başlıyor

Ersin Kılıç 31.08.2020 - 10:38
Riot Games, otomatik savaş türündeki strateji oyunu Teamfight Tactics için ilk küresel eSpor finaline hazırlanıyor.

Riot Games, otomatik savaş türündeki strateji oyunu Teamfight Tactics için ilk küresel espor finaline hazırlanıyor. 3-4 Eylül tarihlerinde, dünyanın dört bir yanından seçilen on altı oyuncu, TFT Set3: Galaksiler Dünya Şampiyonu unvanını kazanmak için mücadele edecek! Ülkemizi ise TFT Set3: Galaksiler Türkiye Şampiyonu Oğuzalp “Adastra” Karabıyık temsil edecek.

Riot Games, Teamfight Tactics ilk global eSpor finaline hazırlanıyor

Dünya çapındaki en iyi oyuncuların Teamfight Tactics'de ustalaşmak için harcadıkları çaba, ilk kez küresel bir etkinlikle taçlanıyor. 2019 yılındaki çıkışından itibaren 80 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Teamfight Tactics’in global çaptaki ilk espor finali, 3-4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

200 bin dolarlık ödül havuzu

Organizasyona, aylar süren Türkiye ayağı sonrası “TFT: Set 3 Galaksiler Türkiye Şampiyonu” ünvanını kazanan Oğuzalp “Adastra" Karabıyık katılacak ve ülkemizi global ölçekte temsil edecek. Teamfight Tactics Set3 Galaksiler Şampiyonası formatı, on altı oyuncuyu her biri sekiz kişiden oluşan iki lobiye ayıracak. Her lobi beş maç oynayacak ve oyuncular her maçtaki sıralamalarına göre puan kazanacak. Beş maçın sonunda her bir lobideki en çok puana sahip dört oyuncu, final lobisine katılmaya hak kazanacak.

Teamfight Tactics global eSpor finali başlıyor

4 Eylül’de oynanacak final lobisinde oyuncular 18 puan toplamaya çalışacak. Bir oyuncu 18 puana ulaştığında, onun elde edeceği bir sonraki birincilik Teamfight Tactics: Galaksiler Şampiyonu unvanını ve 200.000 dolarlık ödül havuzundaki aslan payını kazanmasını sağlayacak.

5 Eylül tarihinde ise Temfight Tactics Set4 ön gösterim yayını gerçekleştirilecek ve izleyiciler merakla beklenen Set4 ile gelecek yeniliklere tanıklık edecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamfight Tactics global eSpor finali başlıyor
İlginizi Çekebilir