Telltale, Switch oyunları geliştirmek için iş ilanı açtı

Furkan Güler 16.08.2017 - 13:55
Macera oyunları ile ünlenen firma, Nintendo Switch için yatırımlarına başladı.
Nintendo'nun peynir ekmek gibi satan konsolu Switch, çıktığı ilk günden bu yana üzerine topladığı ilgiyi kaybetmeden yoluna devam ediyor. Üretim sıkıntıları ile boğuşan konsol, halen teknoloji marketlere ulaşma konusunda büyük problemler ile karşı karşıya. Oyuncular kadar geliştiricilerin de ilgi odağı olan konsola yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Sinema filmi tadında macera oyunları yapan Telltale Games, yabancı medyaya göre Nintendo Switch'e oyun üretmek için özel bir ekip kurabilir.

Geride bıraktığımı aylarda Minecraft: Story Mode'un Nintendo Switch onaylandığı haberini almıştık. Görünüşe göre Telltale Games, Nintendo Switch kullanıcılarından aldığı geri dönüşleri olumlu bulmuş. Muhtemelen bundan sonra diğer platformlara çıkan veya çıkmış Telltale Games oyunlarını Nintendo Switch platformunda görebiliriz.

Telltale, Switch oyunları geliştirmek için iş ilanı açtı
Herhangi bir Nintendo platformunda daha önceden çalışmış ve  tecrübeli geliştiriciler arayan Telltale Games, açtığı iş ilanı için yeni bir sayfa açtı bile. Hatırlayacağımız üzere Telltale Games, iki nesil önce Sam & Max 1 ve 2'yi Wii platformuna çıkarmıştı. Yani ilerleyen dönemlerde Telltale Games'ten Switch için daha fazla duyuru gelirse şaşırmayın.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Telltale, Switch oyunları geliştirmek için iş ilanı açtı
İlginizi Çekebilir