TEP Ligi 1. Sezon şampiyonu belli oldu

Atıf Doğan Özcan 30.06.2022 - 11:29
Türkiye Espor Pro Ligi ilk sezonu tamamlandı. 20 takımın mücadele ettiği TEP Ligi 1. Sezon şampiyonu zorlu mücadeleler sonunda belli oldu.

TEP Ligi 1.sezon şampiyonu zorlu maratonun ardından nihayet belli oldu. 20 takımın kıyasıya mücadele ettiği ligde şampiyon takım emeklerinin karşılığını almış oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın önünde zirvede bitiren takım AS4 Esports takımı oldu.

AS4 Esports TEP Ligi 1.sezon şampiyonu oldu

TEP Ligi 1.sezon şampiyonu son haftaya kadar belirsizliğini korudu. AS4 Esports – Kocaeli maçından 3-1 gibi net bir skorla ayrılan AS4 Esports 100 puanla ipi göğüsledi ve ligi lider kapattı. Hemen arkasından 99 puan ile Beşiktaş takip etti. Üçüncülüğü ise Galatasaray ve dördüncülüğü Fenerbahçe almış oldu. İlk dört takımın puanları oldukça yakındı birbirine o nedenle son ana kadar heyecanın dorukta olduğu bir sezon oldu diyebiliriz.

Ligde zor günler geçiren takımlar ise son üç sırayı aldı. Adanaspor, onlar için çok kötü geçen sezonun ardından 16 puan ile son sırada yer aldı. 19.sırayı Fastpay Wildcats 21 puan ile alırken 18.sırada İstanbulspor 23 puan ile yer aldı. Türkiye Espor Pro liginde mücadele eden bütün takımları ve özellikle ligi şampiyon olarak tamamlayan AS4 Esports ekibini  tebrik ediyoruz 

Diğer Espor güncel haberlerini incelemek isterseniz buradan içeriklerimize bakabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
TEP Ligi 1. Sezon şampiyonu belli oldu
İlginizi Çekebilir